Άσε μας ρε … Φούχτελ …

άσε-μας-ρε-φούχτελ-0

«Τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1000 άτομα».

Επικαλούμενος σχετικές έρευνες ο ο εντεταλμένος της Καγκελαρίου Μέρκελ,  για την ελληνογερμανική αυτοδιοικητική συνεργασία,  κ. Φούχτελ δήλωσε ότι«τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1000 άτομα».

Ο κ.Φουχτελ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, που θα γίνει Πέμπτη και Παρασκευή στο συνεδριακό κέντρο “Ν.Γερμανός” της ΔΕΘ, και ανέφερε αυτό το στοιχείο για να δείξει το πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα με την αποτελεσματικότητα στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Πρέπει να δοθούν απαντήσεις, ιδιαίτερα στους εταίρους που χρηματοδοτούν διαδικασίες στην Ελλάδα, γιατί δεν γίνεται πιο αποτελεσματική εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού και να φανούν τρόποι πως θα μειωθεί ο αριθμός τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Φούχτελ.

«Οι μεταρρυθμίσεις της ελληνικής κυβέρνησης δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικές εάν δεν υλοποιηθούν. Για τους ανέργους θα πρέπει να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας», είπε και πρόσθεσε: «Το ζητούμενο είναι η μετεκπαίδευση. Όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του να μπορεί να αναζητήσει νέους δρόμους, να προχωρήσει με νέο σκεπτικό».

One thought on “Άσε μας ρε … Φούχτελ …

  1. Σα να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα, ένας χρόνος ασταμάτητης σοσια-ληστρικής γελοιότητας, παπαδημοκρατίας και διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων για να βρισκόμαστε ακόμα, σήμερα, στο ίδιο σημείο: να περιμένομε εισηγήσεις από τύπους σαν αυτόν τον κύριο με το σγουρό περουκίνι, για το αν και πότε θα πάρομε την επόμενη δόση μας.

    >>>
    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/07/ariadne.html
    >>>

    Αλλά δεν είναι γερμανικό αυτό το Ράιχ, είναι το Ράιχ των Αγορών…Είναι το Ράιχ της Φράου Καγκελάριου και του Γιου της Νυφίτσας! Αλλά όχι μόνον αυτών. Ούτε είναι γερμανικό! Τι ξέρ Μαζί πλησιάζουν κι οι άλλες οι ύαινες που αρχίζουν να ζυγώνουν όλο και περισσότερο το ημιθανές σαρκίο της Ψωροκώσταινας, σημάδι ότι η «αθάνατη ελληνική ψυχή ετοιμάζεται να μας βγει από το στόμα…

    >>>>
    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/11/wagthedog17.html

    >>>>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook