Χανιά | Δέσμευση αμερικανών για αποζημίωση σε ιδιοκτήτη και οδηγό του ταξί που διέλυσε ο μεθυσμένος ναύτης του Τρούμαν

χανιά-δέσμευση-αμερικανών-για-αποζη-385585

Θετικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το περιστατικό που είχε ως πρωταγωνιστή των αμερικανό στρατιωτικό του αεροπλανοφόρου Τρούμαν ο οποίος σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του zarpanews.gr, τις μεταμεσονύκτιες ώρες και σε κατάσταση μέθης τα έκανε γης μαδιάμ στο κέντρο των Χανίων ( δείτε εδώ ).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του zarpanews.gr, του θέματος επιλήφθηκε άμεσα η διοίκηση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου που μέσω εκπροσώπων της ήρθε σε επαφή τόσο με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ταξί που κατέστρεψε ολοσχερώς ο 26χρονος αμερικανός, κ. Νίκο Χειλουδάκη όσο και με τον οδηγό του οχήματος κ. Βασίλη Σκυλουράκη που τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να αποτρέψει τον δράστη και κλέψει το αυτοκίνητο.

taxi 3Η αμερικανική πλευρά ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο των παθόντων και δεσμεύτηκε πως θα αποζημιωθούν άμεσα τόσο ο ιδιοκτήτης του ταξί όσο και ο οδηγός του.

Μάλιστα ειπώθηκε πως ο 26χρονος αμερικανός για τις πράξεις του θα δώσει λόγο στην αμερικανική δικαιοσύνη.

zarpanews.gr

One thought on “ Χανιά | Δέσμευση αμερικανών για αποζημίωση σε ιδιοκτήτη και οδηγό του ταξί που διέλυσε ο μεθυσμένος ναύτης του Τρούμαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook