Χανιά | «Αν αποδειχθεί ότι τον σκότωσα ζητάω συγνώμη» | Τι είπε στην Αστυνομία η κατηγορούμενη για το θάνατο του ποδηλάτη

χανιά-αν-αποδειχθεί-ότι-τον-σκότωσα-ζ-695222

Χθες το βράδυ παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές με τον δικηγόρο της κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, η γυναίκα οδηγός, φερόμενη ως εμπλεκόμενη στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον 57χρονο Χανιώτη ποδηλάτη, δείτε ΕΔΩ.

Η οδηγός του αυτοκινήτου υποστήριξε στους αστυνομικούς, πως δεν αντιλήφθηκε να έχει εμπλακεί σε συγκεκριμένο περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 57χρονου και στην συνέχεια τηνεγκατάλειψη του αιμόφυρτου στην άσφαλτο.

Ανέφερε πάντως στους αστυνομικούς πως αν τελικά συνέβη κάτι τέτοιο, η ίδια δεν το κατάλαβε και ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Πλέoν αναμένεται πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στην όλη υπόθεση.

zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | «Αν αποδειχθεί ότι τον σκότωσα ζητάω συγνώμη» | Τι είπε στην Αστυνομία η κατηγορούμενη για το θάνατο του ποδηλάτη

  1. Λυπηρό… Θέλω να ανοίξω τον οχετός μου αλλά δεν θα με τιμήσει, ούτε θα βοηθήσει κάπου.

    Αυτό που όλοι πρέπει να αντιληφθούμε είνα ότι η κυρία, είδε έναν άνθρωπο να κείτεται στο δρόμο, αιμόφυρτο, ανεξάρτητα αν αυτή ήταν η αιτία που έγινε αυτό και σηκώθηκε και έφυγε.

    Εγώ μένω σε αυτό

    1. Πόσο συμφωνώ μαζί σου, δεν το χωράει »ανθρώπου» νούς….. σιγά μωρέ, ο επόμενος να τηλεφωνήσει στο ΕΚΑΒ , εγώ έχω »κανονισμένο» ταξίδι για εξωτερικό……

  2. 1ο ενδεχόμενο: Ο άτυχος ποδηλάτης πήρε φόρα και έπεσε με όλη του τη δύναμη στο οδόστρωμα.
    2ο ενδεχόμενο: Η κυρία νομίζει ότι απευθύνεται σε κάφρους.
    Τυχαίο ότι τέτοιου είδους υποθέσεις αναλαμβάνει ο συγκεκριμένος δικηγόρος; (δες θανατηφόρο τροχαίο με αγροτικό στον Κλαδισό).
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην ανθρώπινη ζωή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook