Η πρώτη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου: Τι λέει για το μωρό, τα κιλά και τον θηλασμό!

η-πρώτη-εμφάνιση-της-αθηνάς-οικονομάκ-686366

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη γέννηση του γιου της. Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη για το μωρό.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός περιέγραψε στην παρουσιάστρια την γέννηση του μικρού, αλλά και τις πρώτες ημέρες στο σπίτι και δήλωσε ευγνώμων για όσα έχει στη ζωή της.

«Ήταν ένα όνειρο που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως μου συμβαίνει. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς την κατάσταση. Δεν μπορώ να το περιγράψω όλο αυτό της εγκυμοσύνης που είχα πολύ εύκολη. Το μωρό είναι. Δεν έχω λόγια, όπως όλε οι μαμάδες… Είναι το πιο όμορφο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ. Είναι πανέξυπνος. Είναι πανέμορφος, είναι τρομερά επικοινωνιακός ήδη, δηλαδή είναι σοκαρισμένοι όλοι. Ήδη κοιτάει, απευθύνεται γελάει.

Μοιάζει στο μπαμπά του. Έχει το βλέμμα και τα μάτια του μπαμπά του. Έχει χείλη και μύτη δικά μου. Μάλλον μύτη δηλαδή. Δεν καταλαβαίνω ακόμα. Αλλά το βλέμμα είναι τόσο έντονο που είναι ίδιο του μπαμπά. Αν τους δεις είναι καρμπόν. Δηλαδή είναι του μπαμπά το αγόρι» εκμυστηρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook