Δικάζεται σήμερα 69χρονος Χανιώτης για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου κοριτσιού

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου, αναβιώνει σήμερα Τρίτη η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος τετράχρονης στο Μόδι του Δήμου Πλατανιά από γείτονά της, που είχε καταγγείλει η ίδια, το 2007.

Ο 69χρονος (60χρονος κατά την τέλεση της πράξης) είχε κριθεί ένοχος από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Κρήτης, τον Μάρτιο του 2015 και είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης (η μέγιστη ποινή για την πράξη του).

Ωστόσο, προσέβαλε την απόφαση με έφεση και το πενταμελές Εφετείο έκρινε πως η υπόθεση πρέπει να δικαστεί από την αρχή.

Τον έβλεπε σαν παππού της

Ο 60χρονος με την οικογένειά του, έμεναν δίπλα στην οικογένεια της 4χρονης και μάλιστα, έχουν το ίδιο επίθετο, γι’ αυτό και πολλές φορές μπερδευόταν η αλληλογραφία τους. Έτσι, η μικρούλα, με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της πήγαιναν στο σπίτι του για να επιστρέφουν τα γράμματα και περνούσαν κάποια ώρα εκεί αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός τους, τις κερνούσαν γλυκά και αναψυκτικά και είχαν αποκτήσει οικειότητα μαζί τους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν όμως στο δικαστήριο τα μεγαλύτερα κορίτσια, οι ανώμαλες διαθέσεις του 60χρονου δεν άργησαν να φανούν, αφού δεν έχανε ευκαιρία να τις απομονώνει στην αποθήκη του -όπου είχε ένα τόξο με το οποίο τους άρεσε να παίζουν- και να τις αγγίζει στο πρόσωπο.

Μάλιστα, λίγες εβδομάδες πριν το συμβάν, ο ίδιος είχε αγκαλιάσει σφιχτά την μεγάλη αδελφή, κάνοντάς την να πονέσει και είχε ρουφήξει στον λαιμό την μεσαία, προκαλώντας της αηδία. Τα κορίτσια διηγήθηκαν τα περιστατικά στους γονείς, οι οποίοι απαγόρευσαν ρητά στις μικρές να ξαναπλησιάσουν το σπίτι.

Η μικρή όμως κατάφερνε να ξεφεύγει και να πηγαίνει κρυφά στον 60χρονο, τον οποίο όπως έλεγε “έβλεπε σαν παππού της”.

Η μοιραία Κυριακή

Μία από αυτές ήταν και η Κυριακή 4 Νοεμβρίου του 2007, όταν οι γονείς είχαν αναθέσει στην μεγάλη αδελφή να προσέχει την 4χρονη, η οποί ήταν στην αυλή και έπαιζε με κάποια νεογέννητα σκυλάκια.

Λίγη ώρα μετά, επέστρεψε στο σπίτι και διηγήθηκε στην μητέρα της, το πως ο 60χρονος γείτονας ενώ βρισκόταν σε στύση, προσπάθησε να την βιάσει και στην συνέχεια εκσπερμάτωσε στην κοιλιά της.

Το συμβάν πιστοποιεί και η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η συνέχεια θα δοθεί σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό του Ρεθύμνου.

Στην δίκη δεν θα παραστεί η 14χρονη σήμερα κοπέλα για να επιβαρυνθεί περαιτέρω η ψυχική της υγεία.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ