Δείτε το νέο, φοβερό video clip των Coretheband που γυρίστηκε στα Χανιά!

δείτε-το-νέο-φοβερό-video-clip-των-coretheband-που-γυρίστ-526893

Συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν οι Coretheband, η μπάντα από τα Χανιά που έχει μια πολύ καλή πορεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με τις παγκόσμιες διακρίσεις που έχει κατακτήσει.

Πριν δύο μέρες κυκλοφόρησε το νέο τους video clip για το τραγούδι Elephant που έγραψαν οι ίδιοι, ενώ σκηνοθέτησε ο ταλαντούχος Μανώλης Λεβεντέλης, ο οποίος έγραψε και το σενάριο σε συνεργασία με τους Βαγγέλη Καλαϊτζή και Γιώργου Ιγγλεζάκη.

Τα γυρίσματα έγιναν σε χαρακτηριστικά σημεία της πόλης των Χανίων όπως η οδός Τζανακάκη, η Δημοτική Αγορά, το Παλιό Λιμάνι, ο Δημοτικός Κήπος κ.ά δίνοντάς μας υπέροχα πλάνα σε συνδυασμό φυσικά με το τραγούδι που ξεσηκώνει ήδη τον κόσμο σε κάθε εμφάνιση της μπάντας.

Το νέο βίντεοκλιπ έρχεται περίπου οκτώ μήνες μετά το Dream ενώ τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, έχοντας εμφανιστεί μέχρι στιγμής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και φυσικά στα Χανιά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Coretheband είναι οι: Jacob Gale τραγούδι – κιθάρα, Σήφης Λιονάκης μπάσο, Λευτέρης Θεοδωράκης κιθάρα, Αρτέμης Ξωμεριτάκης πλήκτρα, Maxi Kabutz ντραμς

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook