Αυτά είναι τα ημερήσια δρομολόγια της ΑΝΕΚ για Πειραιά και Χανιά

αυτά-είναι-τα-ημερήσια-δρομολόγια-της-76424

anek_lines_ploioΗ  ANEK LINES  προσφέρει οικονομικά πακέτα, με την απαράμιλλη ποιότητα της φιλοξενίας που την χαρακτηρίζει, σε όλους όσοι θέλουν να ταξιδέψουν από και προς Χανιά ή Πειραιά κι αυτό το καλοκαίρι.

Επωφεληθείτε από τις σημαντικές εκπτώσεις της ANEK LINES στο ταξίδι σας από και προς Χανιά και φέτος το καλοκαίρι, επιλέξτε το πακέτο προσφοράς που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και συνδυάστε τις διακοπές σας με την οικονομία και την άνεση στα Χανιά από €29 με τα πολυτελή πλοία «ΕΛΥΡΟΣ & «OLYMPIC CHAMPION».

Με τακτικά δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 40% στις καμπίνες και ως 30% στα Ι.Χ. οχήματα αλλά και νέα πακέτα προσφορών για όσους προγραμματίζουν έγκαιρα το ταξίδι τους από και προς Χανιά, η ANEK LINES βρίσκεται έμπρακτα ακόμη μια χρονιά δίπλα στο επιβατικό κοινό, απαντώντας ουσιαστικά στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, επισκεφτείτε μας στο www.anek.gr, καλέστε στα τηλ. 2104197400, 2821027500, ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ραντεβού στην Κρήτη με την ANEK LINES!

Κάνε κλικ πάνω στους  αναλυτικούς πίνακες των ημερήσιων δρομολογίων προς και από Χανιά:

anek imerisia 2014

 

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook