«Έτσι έχτισα το τζάκι στην παραλία για τον Σαουδάραβα» | Ο Κρητικός που υλοποίησε την τρελή απαίτηση

έτσι-έχτισα-το-τζάκι-στην-παραλία-για-162278

BAHRAIN/Ο Σαουδάραβας Κροίσος Αλ Ουάλιντ Μπιλ Ταλάλ, νούμερο 32 σε πλούτο στον κόσμο, απολαμβάνει από το Σάββατο τις διακοπές του στην Ελούντα, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας επισκέπτεται την Κρήτη

Πριν από χρόνια είχε έρθει ξανά, είχε καταλύσει στο ίδιο ξενοδοχείο και είχε… τρελές απαιτήσεις! Ο γνωστός Ηρακλειώτης κατασκευαστής τζακιών Γιάννης Κοντός, είχε υλοποιήσει την επιθυμία του, την οποία διηγήθηκε στο creteplus.gr:

«Πριν από 10 χρόνια περίπου είχε έρθει ξανά και είχε καταλύσει στο ίδιο ξενοδοχείο με σήμερα, με το οποίο τότε συνεργαζόμουν. Με είχαν πάρει λοιπόν από τη διεύθυνση του και μου είχαν πει ότι ένας πελάτης θέλει ένα τζάκι.

Όταν έγινε το τηλεφώνημα ήταν μέρα μεσημερι και ήμουν για δουλειά στο Ρέθυμνο, στο Πέραμα συγκεκριμένα. Με είχε πάρει τότε και ένας εργολάβος, συνεργάτης, ο οποίος μου ανέφερε την… αποστολή. Στην αρχή δεν τον πίστεψα. Όταν όμως κατάλαβα ότι μιλάει σοβαρά, του είπα- μετά τις αρχικές μου αμφιβολίες- πως το τζάκι μπορούσε να φτιαχτεί μόνο αν βοηθούσε με το συνεργείο του.

talall2Όσο αυτός προετοίμαζε το σημείο στην παραλία για την κατασκευή του τζακιού, εγώ γύρισα στο Ηράκλειο, πήρα τα υλικά και πήγα στην Ελούντα. Από τις 3 το μεσημερι που ήμουν στο Ρέθυμνο, ξεκίνησα το χτίσιμο στις 7.15μμ. Το τζάκι άναψε για πρώτη φορά στις 10.20 μμ, με τον Κροίσο (ο οποίος πρέπει να είναι ο ίδιος με τώρα αν και δεν είμαι 100% βέβαιος μετά από τόσα χρονια) να πλησιάζει στα δύο μετρα από μένα για να δει το αποτέλεσμα. Αμέσως μετά του φτιάξαμε και τις εξέδρες πάνω στις οποίες έβαλε τις τηλεοράσεις για να παρακολουθεί το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και… φύγαμε»

Στην ερώτηση αν ο Σαουδάραβας ήταν… κουβαρντάς απέναντι τους, ο κ. Κοντός απαντάει πως αν και περίμεναν κάτι για τον κόπο τους, δεν τους έδωσε τίποτα. «Πάντα ερχόταν σε συνεννόηση μονο με τη διοίκηση του ξενοδοχείου», μας λέει χαρακτηριστικά.

Εντύπωση στον Γιάννη Κοντό έκανε τόσο η παρουσία του Σαουδάραβα στην παραλία, όσο και η… ατάκα του!

kontos«Ο Σαουδάραβας όταν μας πλησίασε είχε μόνο μια γυναίκα μαζί του και περίπου 15 σωματοφύλακες. Φορούσε ένα άσπρο απλο πουκάμισο και ένα παντελόνι. Όσο απλά ντυμένος όμως κι αν ήταν, οι απαιτήσεις του ήταν τεράστιες. Μάλιστα στην περίπτωση του τζακιού, αρχικά του είχαν εκφράσει αντιρρήσεις. Τότε λοιπόν είχε πει πως όχι τζάκι, αλλά και παλάτι να ήθελε στην παραλία έπρεπε να του το φτιάξουν άμεσα».

Πηγή: creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook