Τσαντιριώτικη θολούρα !!!

Η Πόπη Διαμαντάκου στη στήλη της στην εφημερίδα «Τα Νέα», αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου και στις αναφορές του στη Χρυσή Αυγή.
Ο τίτλος της ήταν «Τσαντιριώτικη θολούρα» και για πρώτη φορά είδαμε τέτοια κριτική σε βάρος του κωμικού.

Η τηλεκριτικός αναφέρει πως «θα σταθούμε μόνο σε ένα σημείο της εκπομπής,  στην εκτενή αναφορά στο φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Θεμιτός στα πλαίσια της σάτιρας, αλλά  όταν ξεπερνά τα όρια της για να ”χαϊδέψει” το κοινό της, αντί να το φέρει  αντιμέτωπο με τον ίδιο του τον εαυτό , τότε πρόκειται για κοινό λαϊκισμό».

Και στον ίδιο τόνο συνέχισε «διαπιστώσαμε την αγωνία του Λάκη Λαζόπουλου στην πρεμιέρα της εκπομπής του ”Τσαντίρι” από έναν τέτοιου είδους απλουστευτικό συσχετισμό, την περίφημη θεωρία της ταύτισης των ”δυο άκρων” στην πολιτική σκηνή, που προφανώς θεώρησε ότι αφαιρει τα  νοήματα και την πολιτική ουσία για να συνθέσει έναν τρομοκρατικό, πλην άκρως  επικοινωνιακό συμβολισμό».

Ακόμα, τόνισε πως «ο λαϊκισμός δεν χωρίζεται σε καλό και κακό. Ουδεμία αντίρρηση ότι ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πολύ έμπειρος στο επικοινωνιακό παιχνίδι. Ειδήμων.Όπως κάθε καλλιτέχνης της σάτιρας και ο συγκεκριμένος είναι μαέστρος στο είδος. Κάθε του εκπομπή μια υπερπαραγωγή, όχι με την έννοια του σκηνικού πλούτου, αλλά με την έννοια της διαχείρισης σύμβολων και  συμβολισμών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ