Ο «Πλατανιάς» στο Δημοτικό Σχολείο Μάλεμε

ο-πλατανιάς-στο-δημοτικό-σχολείο-μά-1823

Το Δημοτικό Σχολείο Μάλεμε επισκέφθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, προσφέροντας χαρά στους μικρούς μαθητές, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές με χαμόγελα και με συνθήματα υπέρ της ομάδας!

Στην αντιπροσωπεία, που συνόδευε ο υπεύθυνος Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Γιώργος Γεωργακάκης, συμμετείχαν ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου, ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές: Χουάν Αγκιλέρα, Ηλίας Αναστασάκος, Γκαστόν Γκονζάλες, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Πέτρος Κανακούδης, Κώστας Κουρτεσιώτης, Στέφανος Μαρτσάκης, Ιγκορ Μιρτσέτα, Θωμάς Ναζλίδης, Σαλόζε Ουντότζι και Χρήστος Παληγεώργος.

Τόσο ο Γιάννης Χατζηνικολάου, όσο και όλοι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά του σχολείου και συνομίλησαν μαζί τους για αρκετή ώρα.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επεσήμανε, σε δηλώσεις του, ότι η ομάδα οφείλει να στηρίζει την τοπική κοινωνία, όπως η τοπική κοινωνία στηρίζει έμπρακτα, επί σειρά ετών, την ομάδα και ευχαρίστησε θερμά για το γεγονός αυτό.

Παράλληλα, τόνισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι οι αθλητές και ειδικότερα οι ποδοσφαιριστές μπορούν και πρέπει να αποτελούν πρότυπα, με τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου, για τα νέα παιδιά και όχι μόνο.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Χρήστος Παληγεώργος, ο οποίος υπογράμμισε ότι είναι μεγάλη χαρά για όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται ανάμεσα σε παιδιά, να «εισπράττουν» τον ενθουσιασμό τους και να ανταποδίδουν την αγάπη τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook