Αισθάνομαι ανεπιθύμητος ψηφοφόρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ψήφισα ΣΥ.ΡΙΖ.Α, μάλιστα απόλυτα συνειδητά μετά από ώριμη (θέλω να πιστεύω) σκέψη και σίγουρα πιο διαβασμένος από ότι σε παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις με διαφορετικές επιλογές.

Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο ενημερωνόμαστε τόσο περισσότερες είναι οι διαφωνίες, οι αντιρρήσεις και οι επιφυλάξεις απέναντι σε αυτούς που ζητάμε να μας εκπροσωπήσουν. Ενδεχομένως να νιώθω και άβολα γιατί διαπιστώνω ότι εδώ και χρόνια κάποιοι άλλοι έβλεπαν πιο μπροστά από μένα, ότι εδώ και χρόνια ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή τα μέλη του μέσω άλλων οργανώσεων ήταν δίπλα:

· Στις κοινωνικά ευπαθής ομάδες

· Σε συλλογικούς αγώνες

· Σε ουσιαστικές ιδεολογικές συζητήσεις για την βελτίωση της κοινωνίας μας

· Σε διαφορετικές προσεγγίσεις για την οικονομία δραχμή ή €υρώ κλπ

Αγώνες προσπάθειες και απόψεις τις οποίες σέβομαι αλλά ίσως να μην μπορώ να τις ακολουθήσω, να μην μπορώ ή και να μην θέλω να τις καταλάβω.

Εγώ και πολλοί άλλοι μάλλον ψηφίσαμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α από αντίδραση σε αυτούς που τόσα χρόνια μας κοροϊδεύουν, ψηφίσαμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α για να τους τιμωρήσουμε, ψηφίσαμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α γιατί ήταν η μοναδική σανίδα σωτηρίας, ψηφίσαμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α γιατί μετά από τόση βρώμα, μας φάνηκε κάτι καθαρό, ψηφίσαμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α γιατί σεβόμαστε τον τρόπο σκέψης των παραδοσιακών στελεχών αλλά δεν ταυτιζόμαστε !!!!

ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

Άλλωστε είναι υποχρέωση των προοδευτικών κομμάτων να αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας να ταυτίζονται με αυτές, να διεκδικούν και να προτείνουν λύσεις. Μην ξεχνάτε ότι πλέον είμαστε πολλοί, αποδείξτε μας ότι μπορείτε να μας κρατήσετε, αξιοποιήστε μας, ακούστε τις απόψεις μας και εντάξτε τις στο πρόγραμμα σας (μας), μην μας κάνετε να αισθανόμαστε ανεπιθύμητοι και παρείσακτοι, που πρέπει να απολογούμαστε καθημερινά για τον πρότερο «μη έντιμο» βίο μας!

Ι.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο700 εισιτήρια για το μάτς με Παναιγιάλειο
Επόμενο άρθρο“Με φόντο” τα προβλήματα του Αποκόρωνα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ