Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Μιχάλης …

έτοιμος-να-γίνει-μπαμπάς-ο-μιχάλης-6877

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα με την Ζέτα Μακρυπούλια δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

«Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα», αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Real Life» και συμπληρώνει:

«Εκτίμηση για το αν θα είναι την επόμενη χρονιά (ο γάμος) δεν μπορώ να κάνω. Αυτό το βήμα είναι κάτι που το θέλω και το θέλουμε. Για μένα η Ζέτα είναι στόχος, πεποίθηση, να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και όλα τα υπόλοιπα είναι τυπικές λεπτομέρειες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την κατάλληλη στιγμή θα γίνει και αυτό.

Τα τελευταία χρόνια το έχω φανταστεί. Είμαι σε μια ηλικία που το να έχω οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που έχω ζωντανά μπροστά μου. Είναι μια εικόνα που μου φαίνεται πολύ οικεία», είπε αναφερόμενος στο εάν επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια και επιπλέον πρόσθεσε για την αγαπημένη του:

«Την βλέπω εξαιρετική μαμά. Το έχει. Βλέπω πώς φέρεται ως άνθρωπος, ως γυναίκα στην καθημερινότητά της, πώς συναναστρέφεται με τα αδέλφια της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Βεβαίως και θέλω ένα παιδί μαζί της. Ο κάθε άντρας έχει υποσυνείδητα στο μυαλό του το παιδί».

Όσο για το εάν υπάρχουν ζήλιες στη σχέση τους απαντά:

«Η Ζέτα δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Έχουμε τέτοια σχέση που αυτό έχει ξεφύγει από τη δική μας σφαίρα. Είναι μια λεπτομέρεια που δεν απασχολεί τη σχέση μας, είναι εκτός συζήτησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook