Έκλεισε τα 43 η Ελένη

έκλεισε-τα-43-η-ελένη-4054

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται σήμερα, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, 43 ετών, ενώ διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες φάσεις της καριέρας, αλλά και τις πιο όμορφες της ζωής της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, παρά τις δυσκολίες στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια και τις επαγγελματικές «ανακατατάξεις» με αποκορύφωμα την περσινή μετακίνηση της εκπομπής της από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, θα γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά της κάτω από τις πλέον ιδανικές συνθήκες, τόσο επαγγελματικά, με την εκπομπή της να κρατά σταθερά την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης, όσο και προσωπικά, αφού η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο μοιάζει συνεχώς να δυναμώνει.

Παράλληλα, τα τρία της παιδιά, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, είναι χωρίς αμφιβολία το βασικό συστατικό της ευτυχίας της – η ίδια άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που τους έχει.

Πηγή: real.gr

One thought on “Έκλεισε τα 43 η Ελένη

  1. 1.ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΝΕΣ……. .2.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ…..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ »ΜΠΟΥΤΙ-ΣΤΗΘΟΣ»,ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ,ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΝΑ ΓΟΥΡΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…………….ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ..Υ.Γ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ,ΑΥΤΟΙ[ΟΙ ΔΗΘΕΝ]] ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook