Οργασμός εργασιών στα Μεγάλα Χωράφια – Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία η δεύτερη λωρίδα | Photos
Στις επόμενες 15 ημέρες, ενδεχομένως και λίγο περισσότερο, αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η δεύτερη λωρίδα, στην εθνική οδό στα Μεγάλα Χωράφια, σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, ο κ. Γιάννης Λεμονάκης, μηχανικός της εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες, που πάντως είναι σε εξέλιξη, στο συγκεκριμένο σημείο.
Το παραπάνω χρονικό διάστημα περιλαμβάνει και τις άδειες για την τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης γα την ομαλή διέλευση των οχημάτων από το σημείο.



Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη παρέμβαση, αποτελεί μια προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος, προκειμένου να αμβλυνθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει από την γνωστή κατάρρευση, αποτέλεσμα της κακοκαιρίας του χειμώνα.
Σε ότι αφορά την ολική αποκατάσταση του δρόμου στα Μεγάλα Χωράφια, αυτό εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί την περίοδο μετά το πέρας του καλοκαιριού.










Zarpanews.gr







Απο εκει δεν θα ξαναπεσει,αλλου μπορει…Λυσιαξατε πια ,υπομονη δεν εχετε ουτε απο τον καναπε σηκωθηκατε να πατε να ψηφισετε!!!Tι λαός Θεέ μου
Πράγματι οργασμός!
Μας γ@μησανε τόσες μέρες….
ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Σε κάτι τέτοια και όχι μόνο έργα,, πρέπει να παίρνουν παράδειγμα και από άλλες χώρες όπου δουλεύουν 24 άωρο (με τα ίδια έξοδα ίσως λίγο παραπάνω) το έργο τελειώνει πολύ ποιο γρήγορα ,μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα
Προχειροδουλεια…