Νέο τροχαίο στα Χανιά: Στο νοσοκομείο μητέρα με δύο μικρά παιδιά | Photos

νέο-τροχαίο-στα-χανιά-στο-νοσοκομείο-μ-922091

Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους των Χανίων, όπου η σύγκρουση δύο οχημάτων σε διασταύρωση στα Δικαστήρια, οδήγησε στο Νοσοκομείο μια μητέρα με τα δύο της παιδιά, ευτυχώς για προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Κ.Μάνου με την Γιαμπουδάκη, πάνω από τα Δικαστήρια Χανίων, όπου δύο οχήματα προσέκρουσαν πλαγιομετωπικά.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, παρότι η σύγκρουση δεν ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, σόκαρε ιδιαίτερα την οδηγό του μαύρου οχήματος, λόγω του ότι στο όχημα επέβαιναν και τα δύο παιδιά της και κάλεσε ασθενοφόρο. Άμεσα το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την οικογένεια, αλλά και το ζευγάρι αλλοδαπών τουριστών που επέβαινε στο λευκό όχημα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, για προληπτικούς λόγους.Στο σημείο έφτασε και η Τροχαία Χανίων που διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού.

zarpanews.gr

 

One thought on “Νέο τροχαίο στα Χανιά: Στο νοσοκομείο μητέρα με δύο μικρά παιδιά | Photos

  1. Αν έφταιγαν οι τουρίστες για το τροχαίο πιστεύω ότι κάτι πρέπει να κάνει η Τροχαία γιατί φέτος μας έχουν ξεσκίσει στα ατυχήματα, συνεχής και αυστηρός έλεγχος και όχι να κάνει τα στραβά μάτια, μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook