Minoan Lines: Στη Μήλο σε 3,5 ώρες απευθείας από Χανιά – Δείτε το πρόγραμμα | Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ

minoan-lines-στη-μήλο-σε-35-ώρες-απευθείας-από-χανι-1250536

Οι Μινωικές Γραμμές τιμούν τα Χανιά και την ιστορία τους, την αρχαία Κυδωνία, καθώς ο Κύδων ήταν ο ιδρυτής της πόλης. Ένα πλοίο αφιερωμένο στην πόλη των Χανίων! το Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ, ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς-Χανιά τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Το οικολογικό Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ είναι το νεότερο, ταχύτερο πολυτελέστερο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο της γραμμής των Χανίων,  κατασκευάστηκε στη Γένοβα της Ιταλίας υπό την αποκλειστική τότε ευθύνη του Διευθύνοντα Σύμβουλου των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνη Μανιαδάκη. Μαζί με τα τρία αδερφά του πλοία, είναι τα ταχύτερα συμβατικά, επιβατηγά-οχηματαγωγά του κόσμου.

Το Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ, αξίας 75 εκατομμυρίων ευρώ και ηλικίας 20 ετών, αποτελεί από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του.

Αποτελεί το νεότερο και ταχύτερο  πλοίο των Χανίων. Το πιο ακριβό και το πιο πολυτελές οικολογικό πλοίο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι οι Μινωικές Γραμμές ήταν η πρώτη εταιρεία που επένδυσε στην πράσινη τεχνολογία και τοποθέτησε στα πλοία της τη νέα τεχνολογία των scrubbers σύμφωνα με το νέο περιβαλλοντικό κανονισμό του IMO. Μπορεί να φιλοξενήσει 2.500 επιβάτες το καλοκαίρι / 2.448 επιβάτες το χειμώνα, 758 κλίνες και 700 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 113 φορτηγά και 100 Ι.Χ.. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Διαθέτει πολυτελές ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια (μοντέρνες καμπίνες, self-service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ) και υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης.

Το Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια του, με αναχωρήσεις, από το λιμάνι της Σούδας στις 23:59 και από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Επιπλέον τα Σαββατοκύριακα, το ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ προσεγγίζει το λιμένα της Μήλου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο διάστημα από 03/07 έως 12/09, με αναχώρηση από το λιμάνι της Σούδας κάθε Σάββατο στις 20:00 και επιστροφή από Μήλο για Σούδα Σάββατο ή Κυριακή στις 14:00.

Επιπρόσθετα, από την Τρίτη 17 Αυγούστου και κάθε Τρίτη μέχρι τα τέλη Αυγούστου, έχει προστεθεί μία επιπλέον προσέγγιση στη Μήλο από Πειραιά προς Σούδα, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 14:00 και από τη Μήλο στις 18:00.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες που το ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ προσεγγίζει τη ΜΗΛΟ, τα Σαββατοκύριακα είναι οι εξής:

ΙΟΥΛΙΟΣ : 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ : 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ : 4, 5, 11, 12

με το ακόλουθο πρόγραμμα :

Συμπληρωματικά, κάθε Τρίτη από Πειραιά :

  • Τρίτη 17/08/2021 Τρίτη 24/08/2021 Τρίτη 31/08/2021

Με το ακόλουθο πρόγραμμα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Μινωικές Γραμμές αντιλαμβανόμενες τις συγκυρίες και τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, στηρίζουν τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως άνεργους, φοιτητές, πολύτεκνους, στρατεύσιμους, άτομα ΑΜΕΑ, κλπ. και εφαρμόζουν μία κοινωνική τιμολογιακή εμπορική πολιτική με οικονομικότερες τιμές:

  • 30% έκπτωση στο εισιτήριο της επιστροφής επιβατών και οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες και για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
  • 20% έκπτωση στα απλά και χρυσά μέλη σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών & οχημάτων
  • 30% έκπτωση σε κατόχους κάρτας ανεργίας σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, εκτός LUX.
  • 50% έκπτωση στους φοιτητές σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, εκτός LUX.
  • 25% έκπτωση για άτομα άνω των 60 σε όλες τις κατηγορίες θέσεων και οχημάτων
  • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
  • ΔΩΡΕΑΝ Παιδιά έως 5 ετών, σε οικονομική θέση
  • 50% έκπτωση σε Παιδιά έως 16 ετών σε όλες τις θέσεις
  • Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους και 30% σε τρίτεκνους
  • Ειδικά Πακέτα συνδυαστικά με Ι.Χ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook