Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δεν κατάλαβα γιατί δεν ήμασταν καλά με τον Καπουτζίδη

ελισάβετ-κωνσταντινίδου-δεν-κατάλαβ-1366917

Ο ρόλος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως “Ζουμπουλίας” στο Παρά Πέντε θεωρείται ίσως ο πιο πετυχημένος της έως σήμερα. Φυσικά και η Πένη από τη σειρά “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” έχει ήδη συγκεντρώσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Όταν διάβασε το σενάριο για το Παρά Πέντε η απόφαση να πει το ναι στον Γιώργο Καπουτζίδη ήταν… μονόδρομος. Παρά το γεγονός ότι είχε ήδη κλείσει να παίξει στην επίσης επιτυχημένη σειρά “Μάγισσες της Σμύρνης”.

“Εν αρχή νομίζω είναι το κείμενο του Γιώργου Καπουτζίδη. Το οποίο ενώ είχα κλείσει τις “Μάγισσες της Σμύρνης”, μόλις το διάβασα τα δύο επεισόδια, δεν μπορούσες να μην είσαι σε αυτή τη συνεργασία. Ήταν το κείμενο που έπρεπε να ειπωθεί. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ μεταφυσικό πλάσμα, το μυαλό του είναι πολύ πιο πάνω. Ανόμοιοι άνθρωποι γίναμε μεγάλη παρέα εκείνα τα δύο χρόνια. Ο Γιώργος είχε γράψει δύο επεισόδια, έστησε τους χαρακτήρες είχα αντίρρηση και για το μαρή. Από εκεί και πέρα έφτιαξε τους ρόλους σύμφωνα με τους ανθρώπους που είχε” είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

 

Ο ρόλος της ως Πένη στη νέα σειρά του Mega

“Τώρα ζω μια μεγάλη επιτυχία με τους “Συμπέθερους”, είναι μια δύσκολη σειρά. Είμαστε από τη Θεσσαλία και πρέπει να μιλάω με προφορά. Ζούμε εκεί, έτσι μιλάνε οι άνθρωποι έτσι μιλάμε και εμείς. Έχω τον πρώην σύζυγο μου τον Ταξιάρχη που είναι από το Πήλιο και πήρα από την πεθερά μου πράγματα πολλά και έβαλα. Αχ βρε Ζουμπουλία τι μας κάνεις πάλι μου είπαν στο δρόμο. Τώρα θα σε λέμε Πένη. Είναι πάλι κάτι διαφορετικό όπως διαφορετικό θεωρούσα και τη Ζουμπουλία. Και ότι το εμπεριείχα έτσι λέω ότι εμπεριέχω και την Πένη. Για τον κόσμο είναι δύσκολο να καταλάβει ότι είναι κομμάτια του εαυτού μου όλα αυτά που κάνω” είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

 

Κωνσταντινίδου: Δεν κατάλαβα γιατί δεν ήμασταν καλά με τον Καπουτζίδη

“Εγώ ποτέ δεν είχε καταλάβει γιατί δεν ήμασταν καλά. Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο πλάσμα, ίσως λίγο τον αδικεί η υπερβολική του ανάγκη για δικαιοσύνη, όταν ξεπερνάει τα όρια, αλλά είναι τόσο καλό παιδί που τον θέλω να είναι στη ζωή μου, ξαναγνωριζόμαστε, χρειάστηκε να γίνει κάτι για να ξαναγνωριστούμε. Μακάρι να κρατήσει όλη μας τη ζωή αυτό. Τον έχω παρακαλέσει τόσο πού για το “Πάρα Πέντε” να γίνει μια ταινία. Λείπουν κάποιοι άνθρωποι αλλά μπορεί να βρει έναν τρόπο. Μια ταινία θα το ήθελα πολύ” είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook