Z MAGAZINE

Αδιανόητη ομολογία Γιάννη Βασιλείου: Είδα βιασμό σε καμαρίνι, δεν αντέδρασα, δεν μετανιώνω | Video

Σοκ προκαλούν όσα ο αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλείου για έναν βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του πριν χρόνια.

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι βρέθηκε τυχαία μπροστά σε ένα βιασμό στα καμαρίνια ενός νυχτερινού μαγαζιού, αλλά δεν αντέδρασε και μάλιστα αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχει μετανιώσει.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλείου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε:

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία, το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και τα παπούτσια μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”.

«Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα»
«Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα, αλλά θα έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός», ανέφερε.

Τα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής εξόργισαν τους παρουσιαστές της εκπομπής, με την οικοδέσποινα, Φαίη Σκορδά, να λέει μεταξύ άλλων:

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι φοβήθηκε πάρα πολύ αλλά ντρέπεται να πει ότι φοβήθηκε αλλά τώρα δε μπορείς να πεις «μετανιώνω, ζητώ συγγνώμη, δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, δε μπορώ να δω στα μάτια μια άλλη γυναίκα; Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δε μπορείς εκείνη την ώρα να αντιδράσεις γιατί είναι και επικίνδυνο αλλά κάτι κάνεις. Αλλά το «δε μετανιώνω»; Τα παίρνω όλα πίσω δε θέλω να σχολιάσω… Ένας άνθρωπος που το βλέπει δεν είναι συνένοχος; Είναι άλλο το να έχεις μια υποψία και άλλο το να το βλέπεις και να μην το καταγγέλλεις… Δε θέλω να εξηγήσω τίποτα. Και η απάντηση είναι «δε μετανιώνω, θα έκανα το ίδιο;»… Μην τρελαθούμε, Δεν υπάρχει, όχι δεν υπάρχει! Δεν πρέπει να σκεφτούμε το γιατί, τι συνέβη στο μυαλό ενός ανθρώπου που βγαίνει και λέει ότι φέρθηκε έτσι. Είναι μεγάλος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

thetoc.gr

Recent Posts

Αλλάζει όνομα το τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με διαφορετικό περιεχόμενο σπουδών και ονομασία θα συναντήσουν φέτος στο Μηχανογραφικό τους οι υποψήφιοι του…

4 λεπτά ago

Η Apple προειδοποιεί εκατομμύρια κατόχους iPhone να προσέχουν δύο επικίνδυνα σημάδια – «Πρέπει να δράσετε αμέσως»

Οι χρήστες των iPhone πρέπει να προσέχουν για δύο ειδοποιήσεις στο κινητό τους, τις οποίες…

9 λεπτά ago

Γιόρτασαν την άνοιξη τα σχολεία της Κοράη: Μαθητικές δημιουργίες, χορός, παιχνίδι, μουσικές και τραγούδια πλημμύρισαν τον ιστορικό πεζόδρομο | Video

Τραγούδια, μουσική, ευφάνταστες δημιουργίες, ρομποτική, κηπουρική, καλλιτεχνικά και κυρίως πάρα πολύ κέφι και ζωντάνια είχε…

12 λεπτά ago

Όταν η αφρικανική σκόνη κάλυψε όλη την Αθήνα: Timelapse βίντεο από το φαινόμενο

Στη δημοσιότητα έδωσε το meteo ένα μοναδικό βίντεο με την αφρικανική σκόνη που μας ταλαιπώρησε…

16 λεπτά ago

Τα 4 άτυχα ζώδια τον Μάιο

Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τον Μάιο προβλέπει ότι τέσσερα ζώδια θα δεχτούν αρνητική ενέργεια από…

27 λεπτά ago

Από γκάφα σε γκάφα οι ευρωβουλευτές της ΝΔ

Τι κι αν τα λέει ο Μητσοτάκης στους γαλάζιους βουλευτές... Ο Κ. Μητσοτάκης το λέει…

28 λεπτά ago