Η Σάσα Μπάστα για τη σύλληψη του αδερφού της: Είναι ετεροθαλής και τον έχω δει μόνο μια φορά στη ζωή μου

«Εδώ και μία ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή »του αδερφού της Σάσα Μπάστα»» δηλώνει η γνωστή τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα, Σάσα Μπάστα, αναφορικά με την είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου περί σύλληψης του αδερφού της.

Και συνεχίζει: «Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί, αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο -ειδικά νέο- που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο».

«Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου, τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση» διευκρινίζει η Σάσα Μπάστα, «και το μόνο που μπορώ να πω, χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις, είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο, για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως ή άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους».

«Να είναι καλά και παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως αδερφός της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας, γιατί αυτό διαταράσσει την προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση» καταλήγει η δήλωση της Σάσας Μπάστα.

protothema.gr

Recent Posts

Σήμερα εγκαινιάζεται στα Χανιά η έκθεση του Λευτέρη Λαμπράκη «50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Μνήμες και τεκμήρια»

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων διοργανώνουν Έκθεση με…

2 λεπτά ago

ΟΟΣΑ: Στην Ελλάδα 4 στα 10 ευρώ από μισθούς πάνε σε φόρους και εισφορές

Στο 38,5% υπολογίζεται η συνολική επιβάρυνση από φόρους και εισφορές στον μέσο εργαζόμενο χωρίς παιδιά…

18 λεπτά ago

Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Οργή και απογοήτευση μετά την ανατροπή της καταδίκης του – «Προς όλα τα θύματα… λυπάμαι πολύ»

Οργή και απογοήτευση έχει προκαλέσει η είδηση της ανατροπής της καταδίκης του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για…

24 λεπτά ago

Kρήτη | «Πήγες να βρεις τη μαμά; Αδερφέ μου Ντόντο μου » – Αποχαιρετούν τον 34χρονο Αντώνη που έπεσε από τον Λευκό Πύργο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αντώνη…

24 λεπτά ago

Ξεκινούν οι αιτήσεις για εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Χανίων

Το Μουσικό Σχολείο Θερίσου-Χανίων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς-κηδεμόνες μαθητών/τριων της ΣΤ Δημοτικού του νομού Χανίων, ότι ξεκινά…

41 λεπτά ago

Σοκ: Μαθήτριες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από ιδιοκτήτη στάβλου ενώ έκαναν ιππασία στη σχολική εκδρομή

Ιδιοκτήτης στάβλου στην περιοχή της Ημαθίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι…

44 λεπτά ago