Ο Πολάκης με μεγάλη παρέα στα «λημέρια» του Καμπουράκη στα Χανιά | Photos

ο-πολάκης-με-μεγάλη-παρέα-στα-λημέρια-714486

Με μια μεγάλη παρέα φίλων εθεάθη την Κυριακή το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης να γευματίζει σε ψαροταβέρνα στο Κολυμπάρι.

Τον αναπληρωτή υπουργό που αναγνώρισαν αρκετοί από τους υπόλοιπους που έτρωγαν εκείνη την ώρα στη ταβέρνα, έσπευσαν να τον χαιρετήσουν ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο Πολάκης συζητούσε με όλους ενώ τα κεράσματα έδιναν και έπαιρναν.

Στη παρέα του Πολάκη αναγνωρίσαμε τους αντιδημάρχους του Δήμου Πλατανιά, κ. Μαλακωνάκη και κ. Καλαιτζάκη, την Υποδιοικήτρια της ΥΠΕ κ. Γιακουμάκη, τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου κ. Ζουρίδη , τον τ. Διευθυντή της Α Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Μπομπολάκη, τον πρώην Δήμαρχο Κολυμβαρίου κ. Ροσμαρή και πολλούς άλλους.

Πάντως δεν ξέρουμε αν ήταν τυχαίο που επέλεξε το Κολυμπάρι για να γευματίσει ο Πολάκης, με τόσους ανθρώπους γύρω του και τόσους να του σφίγγουν το χέρι, ή ήταν για να στείλει «μήνυμα» στον Καμπουράκη, του οποίου το χωριό είναι δίπλα, μετά τα όσα ο τελευταίος έγραψε, και βεβαίως – βεβαίως για το τι τον περιμένει στις επερχόμενες εκλογές, αν αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα.

zarpanews.gr

One thought on “Ο Πολάκης με μεγάλη παρέα στα «λημέρια» του Καμπουράκη στα Χανιά | Photos

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook