Συναγερμός όλη τη νύχτα στο αεροδρόμιο Χανίων | Δεν έφυγε ακόμα το Boeing που προσγειώθηκε υπό την απειλή βόμβας

συναγερμός-όλη-τη-νύχτα-στο-αεροδρόμι-726931

Στο αεροδρόμιο Χανίων παραμένει έως και αυτή την ώρα, το αεροσκάφος της Condor Airlines, το οποίο χθες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, μετά από πληροφορίες για ύπαρξη βόμβας (δείτε εδώ και εδώ), που τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για μια κακόγουστη φάρσα.

To αεροσκάφος, τύπου Boeing 753 (757-300) προσγειώθηκε στις 20:47 με τη συνοδεία μαχητικών F-16, στο αεροδρόμιο του Ακρωτηρίου από τη μεριά του στρατιωτικής βάσης στο Μουζουρά.

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από την Αίγυπτο και είχε ως προορισμό του το Ντίσελντορφ, ενώ μετέφερε 273 επιβάτες και ένα βρέφος ενώ το πλήρωμα ήταν έξι άτομα.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές και ολοκληρώθηκαν στις τέσσερις τα ξημερώματα περίπου, ήταν εξονυχιστικοί και σε αυτές συμμετείχαν δύο εκπαιδευμένα σκυλιά, με το ένα να έρχεται για το σκοπό αυτό από το Ηράκλειο.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, ο κ. Γιάννης Παπάζογλου, υπεύθυνος επικοινωνίας της Fraport Greece, οι επιβάτες και το πλήρωμα, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και διαμένουν σε ξενοδοχεία των Χανίων, ενώ η αναχώρηση του αεροσκάφους προβλέπεται να γίνει σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί, 12 ώρες μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων από τις αρχές, προκειμένου να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για την ανάπαυση του πληρώματος.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Συναγερμός όλη τη νύχτα στο αεροδρόμιο Χανίων | Δεν έφυγε ακόμα το Boeing που προσγειώθηκε υπό την απειλή βόμβας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook