Ζωολογικός κήπος δίνει την δυνατότητα να ονομάσεις κατσαρίδα με το όνομα του πρώην συντρόφου σου

ζωολογικός-κήπος-δίνει-την-δυνατότητ-1619887

Η πρωτοβουλία έγινε με πρόσχημα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ο ζωολογικός κήπος στις ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει αρκετά οξύμωρο.

Η ημέρα των ερωτευμένων έχει συνδυαστεί με τους συντρόφους να ανταλλάσσουν συμβολικά δώρα, λουλούδια και άλλα πολλά. Ένας ζωολογικός κήπος στις ΗΠΑ αποφάσισε να σπάσει αυτό το στερεότυπο και να πρωτοτυπήσει.

Έτσι κόντρα σε όλη αυτή την ιδεολογία αποφάσισε να δώσει μια μοναδική δυνατότητα σε όσους επισκεφτούν την ιστοσελίδα του οργανισμού και να κάνουν δώρο στους πρώην συντρόφους τους.

Ειδικότερα κάποιος θα μπορεί να αγοράσει μια κατσαρίδα και να δώσει το όνομα του πρώην. Για 10€ θα μπορείς να ονοματήσεις μια και να την προσφέρει σε κάποιο ζώο για να την φάει.

«Ο ετήσιος έρανος Cry Me a Cockroach θα υποστηρίξει το όραμα του ζωολογικού κήπου να εξασφαλίσει ένα μέλλον για την άγρια ζωή στο Τέξας και σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο στην ιστοσελίδα του.

Όσοι δεν αρέσκονται στα έντομα μπορούν να επιλέξουν ένα λαχανικό για 5€ ή ένα τρωκτικό για 25€ αντ’ αυτού.

Όλοι οι δωρητές θα λάβουν μια ψηφιακή κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου που θα δείχνει την υποστήριξή τους προς τον ζωολογικό κήπο. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να στείλουν στον πρώην φίλο τους μια ψηφιακή κάρτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα τον ενημερώνει ότι μια κατσαρίδα, ένα τρωκτικό ή ένα λαχανικό πήρε το όνομά του και προσφέρθηκε σε ένα ζώο.

Όσοι έχουν μια κάπως ιδιαίτερη σχέση με τον πρώην μπορούν να πληρώσουν για μια αναβάθμιση 150€, η οποία περιλαμβάνει ένα εξατομικευμένο μήνυμα βίντεο προς τον παραλήπτη που δείχνει την κατσαρίδα, το τρωκτικό ή το λαχανικό τους να καταβροχθίζεται από ένα ζώο.

Η ετήσια εκδήλωση έχει επιτυχία, δήλωσε στο CNN ο Cyle Perez, διευθυντής δημοσίων σχέσεων του ζωολογικού κήπου. Πέρυσι, έλαβαν περισσότερες από 8.000 δωρεές και από τις 50 πολιτείες και από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες.

Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να υποβάλετε το όνομα του πρώην σας ηλεκτρονικά πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook