«Ζωντάνεψε» ξανά η πόλη – Άνοιξαν τα μαγαζιά, ουρές από Χανιώτες που βγήκαν για ψώνια | Photos

ζωντάνεψε-ξανά-η-πόλη-άνοιξαν-τα-μα-1039889

Μετά από περίπου ενάμισι μήνα καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα περισσότερα καταστήματα στη χώρα άνοιξαν για τους καταναλωτές.

Τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και στην πόλη μας, πολλά ήταν τα μαγαζιά που συγκέντρωσαν ουρές έξω από τις πόρτες τους, με αρκετούς Χανιώτες να δράττονται της ευκαιρίας και να βγαίνουν για ψώνια σε μαγαζιά πάσης φύσεως, από καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων, μέχρι οικιακών ειδών και παιχνιδιών.

Στην είσοδο των καταστημάτων υπήρχαν υπάλληλοι που επέβλεπαν την τήρηση των μέτρων και έδιναν συμβουλές και οδηγίες στους πολίτες, ενώ υπήρχε και διαθέσιμο αντισηπτικό. Ακόμη, ουρές υπήρχαν και στα γραφεία της ΔΕΗ, όχι όμως του μεγέθους αυτών που είδαμε σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

zarpanews.gr

One thought on “«Ζωντάνεψε» ξανά η πόλη – Άνοιξαν τα μαγαζιά, ουρές από Χανιώτες που βγήκαν για ψώνια | Photos

  1. Mήπως είναι ολίγον …γελοίοι(!) οι αναμένοντες σε ουρές για να εισέλθουν στις Επώνυμες Φίρμες …αλυσίδων καταστημάτων, Χανιώτες με μάσκες?? Τουλάχιστον η Κρήτη ήταν αν όχι σε απόλυτα μηδενική τουλάχιστον προς τα εκεί …έγερνε(!) βάση κρουσμάτων-θυμάτων κορωνοϊού! Ας μην φοβούνται λοιπόν τόσο οι «τυχεροί» που διαμένουν στην λεβεντογέννα!!! Αλλοίμονο σε εμάς του λεκανοπεδίου του Αθηνιστάν που δεν μας αφήνουν να κουνήσουμε ρούπι…αν δεν δώσει το ΟΚ η Φράου….στον Γερμανόφιλο πρωθυπουργίσκο μας!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook