Ζώδια: Προβλέψεις για τον Νοέμβριο – Δύσκολος μήνας για πολλούς

ζώδια-προβλέψεις-για-τον-νοέμβριο-δύ-946652

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, που ξεκινά 31 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου, επηρεάζει τα ζώδια, λίγο πιο πολύ τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους και όσους έχουν ωροσκόπια σε αυτά.

Οπως κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, έτσι και αυτή, καλεί τους εκπροσώπους του ζωδιακού να σταθούν πίσω και να επανεξετάσουν τις κινήσεις τους. Ο Αρης, από την άλλη, αποκαλύπτει μια ορμή, μια επιθυμία που ξεπερνά τη λογική, ενώ ό,τι σχετίζεται με το σεξ, το χρήμα και τον συναισθηματικό έλεγχο κυριαρχεί.

Τι θα φέρει ο Νοέμβριος σε κάθε ζώδιο

Κριός

Αυτό τον μήνα επικεντρώνεστε στη σχέση σας. Εάν έχετε ταίρι αφήστε στην άκρη τους τσακωμούς και περάστε χρόνο με τον έτερον σας ήμισυ. Οι επιστροφές είναι πιθανές, οπότε έχετε το νου σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε δύσκολη φάση, οπότε μην είστε πολύ σπάταλοι.

Ταύρος

Πίεση από παντού. Μέχρι τα μέσα περίπου του Νοέμβριου μπορεί να πιστέψετε ότι θα σκάσετε από τα όσα γίνονται γύρω σας αλά κάντε υπομονή… μετά έρχεται μια ήρεμη περίοδος. Αυτή η αναταραχή προκαλείται από την Πανσέληνο στις 12 του μήνα και τον ανάδρομο Ερμή και τον πλανήτη Αρη. Τα οικονομικά σας αναμένονται να πάρουν ανοδική τροχιά.

Δίδυμοι

Ο μήνας αναμένεται ερωτικός για τους Διδύμους, καθώς εάν είστε μόνοι ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στα ξαφνικά και να σας ενθουσιάσει. Από τα μέσα του μήνα δώστε βάση στην καριέρα και την οικογένειά σας.

Καρκίνος

Ο Νοέμβριος σίγουρα δεν είναι ο μήνας σας, καθώς φαίνεται πως θα σας πιάσουν οι κλειστές σας. Κάντε λίγη υπομονή σε ζητήματα επικοινωνίας. Τα επαγγελματικά σας, πάντως, φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Λέων

Σε αντίθεση με άλλα ζώδια, ο Νοέμβριος είναι ένας καλός μήνας για εσάς. Η αγάπη βρίσκεται γύρω σας, ενώ τα επαγγελματικά σας δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Προσέξτε μην αρχίσετε να τρώγεστε με τα επαγγελματικά σας ρούχα.

Παρθένος

Παρθένε, αυτός ο μήνας χρειάζεται προσοχή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής σας χτυπά στην επικοινωνία. Καλό θα ήταν να μετράτε τα λόγια σας, καθώς μπορεί να παρεξηγηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Δύσκολα θα είναι τα οικονομικά σας αυτόν τον μήνα, οπότε φροντίστε να μην σπαταλήσετε τα έσοδα σας σε περιττά αντικείμενα. Ο,τι και να συμβεί να έχετε στο νου σας ότι στο τέλος όλα θα πάρουν την πορεία που επιθυμείτε. Υπομονή…

Σκορπιός

Μπορεί οι άλλοι να περνούν δύσκολα οικονομικά, αλλά εσάς αυτό δεν σας αφορά μιας και το πορτοφόλι σας αναμένεται γεμάτο, ειδικά από τα μέσα του μήνα. Ευνοϊκή είναι η κατάσταση και στα ερωτικά σας… οπότε χαρείτε τον μήνα που έρχεται.

Τοξότης

Με τον Δία στο ζώδιο σας φωτίζεστε, ωστόσο, από τα μέσα του μήνα και μετά δώστε βάση την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία. Εάν υπάρξουν καθυστερήσεις, μην αγχώνεστε, όλα θα γίνουν.

Αιγόκερως

Ο Δίας στον Τοξότη σας ευνοεί και σας βοηθά να απαγκιστρωθείτε από όσα σας βαραίνουν. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις και χαράξτε νέα πορεία.

Υδροχόος

Δύσκολος πολύ ο Νοέμβριος για εσάς του Υδροχόους, ειδικά στα επαγγελματικά. Μετά τα μέσα του μήνα θα αναπνεύσετε και θα δείτε ευκαιρίες να έρχονται. Οι φίλοι και η οικογένεια είναι δίπλα σας.

Ιχθύες

Χαλαρούς σας βρίσκει το πρώτο μισό του Νοεμβρίου και σας αφήνει να ξεκουραστείτε γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Το δεύτερο μισό αναμένεται πιο δύσκολο και θα χρειαστεί να βάλετε διάφορες καταστάσεις σε τάξη.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook