Ζώδια: Πώς θα ξεπεράσουν ένα χωρισμό;

ζώδια-πώς-θα-ξεπεράσουν-ένα-χωρισμό-499436

Ο χρόνος είναι σίγουρο ότι θα θεραπεύσει τους πόνους της καρδιάς μας, αλλά εν τω μεταξύ μπορεί να χρειάζονται κάποιες μοναχικές στιγμές και απομάκρυνση από την πραγματικότητα. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να επιταχυνθεί η διαδικασία σε καθέναν από εμάς, η οποία στηρίζεται στις ανάγκες του Ηλιακού μας ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ

Όταν διέρχεστε από μια τέτοια δύσκολη στιγμή δεν θα πρέπει να δεσμευτείτε ότι θα παραμείνετε φίλοι με τον/την πρώην. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να ξαναμπείτε στο παιχνίδι των ραντεβού, ακόμη και αν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας με κάποιους ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Όμως έτσι θα ξαναβρείτε το χαμένο σας ενθουσιασμό που θα σας ξαναβγάλει στο κυνήγι, ακόμα κι αν η λεία δεν είναι ποιοτική. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, για εσάς, το να μην είστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές σας είναι μέρος της διαδικασίας επούλωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους, η ιστορία είναι διαφορετική. Συνήθως αντιδράτε μέσα από σοκ και άρνηση, περνώντας σε μια περίοδο έντονης αυτολύπησης. Δεν είναι κακό να βυθιστείτε σε αυτήν. Δεν μοιράζεστε τη σοκολάτα σας, αφήνετε τον εαυτό σας να φορά τα ίδια ρούχα για μέρες, ενώ μπορεί να μην τρώτε τίποτα, παρά μόνο γλυκά και καφέ. Αργείτε μεν να συνέλθετε, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, καθώς στο τέλος, η ιδιαίτερη αποφασιστικότητά σας σάς δίνει την δύναμη να βγείτε από τη δύσκολη κατάσταση και να μην ξανακοιτάξετε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνήθως μπορείτε να θεραπεύσετε την πληγωμένη σας καρδιά με την τέχνη της απόσπασης της προσοχής. Το να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ένα άλλο θέμα ενδιαφέροντος σε σχέση με τον έρωτα, είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να επανέλθετε στα φυσιολογικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε εσάς επιτρέπεται η μοναχικότητα. Κάντε απόθεμα στα τρόφιμα και κρυφτείτε στο σπίτι σας που αισθάνεστε ασφάλεια. Πραγματικά δεν έχει σημασία αν είστε παραγωγικοί ή όχι, εκεί. Είτε χυθείτε στα πατώματα και βουτήξετε σε ερωτήματα «γιατί έχει νόημα να τελειώσει;» ή απλά να καλύψετε τη διαφορά με σαπουνόπερες, το θέμα είναι ότι το να είστε με τον εαυτό σας, στο δικό σας περιβάλλον είναι η θεραπεία. Όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να περάσετε εκεί, τόσο ταχύτερα η στενοχώρια σας τελειώνει.

ΛΕΩΝ

Συμβουλή: Βάλτε τον/την πρώην σας στη λίστα. Ξέρετε ποια λίστα. Αυτή που κρατάτε για τους ανθρώπους που πρόκειται να λυπηθούν και να σκάσουν από την ζήλια τους, όταν βιώσετε την άγρια επιτυχία και γίνετε απελπιστικά λαμπεροί. Ω, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν για τον αχάριστο τρόπο με τον οποίο σας αντιμετώπισαν! Έτσι, γράψτε το όνομά τους στη λίστα και στη συνέχεια προχωρήστε στο έργο σας να γίνετε επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι άλλο για εσάς; Ξεδώστε με την καθαριότητα. Όχι μόνο τα συνηθισμένα πράγματα, όπως τα ράφια και τα ποτήρια. Χωθείτε βαθιά μέσα στις οικογενειακές φωτογραφίες, την ντουλάπα και την βιβλιοθήκη με τα απαρχαιωμένα βιβλία. Η αίσθηση του καθαρισμού και της οργάνωσης αυτών των κομματιών της ζωής σας, θα σας θυμίσουν ποιοι είστε, ενώ θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Ευθυγραμμίστε τον εαυτό σας με τους μεγάλους καλλιτέχνες σε όλο το χρόνο. Μεταβείτε σε μουσεία, διαβάστε υπέροχα λογοτεχνικά βιβλία, πάρτε εισιτήρια για εκδηλώσεις. Ο λόγος είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της τέχνης έγινε από μια βαθιά αίσθηση των ανθρώπων που ήταν σε παρόμοια συναισθηματική θέση με αυτήν που είστε τώρα. Αν μπόρεσαν εκείνοι να μετατρέψουν τον πόνο τους σε κάτι όμορφο, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρακολουθήστε κωμωδίες και μάλιστα όσες περισσότερες μπορείτε. Ένα περίεργο μείγμα αλήθειας και πόνου που προκαλεί το γέλιο θα σας κατακλύσει. Κάθε συγκρατημένο γέλιο που σκάει, θα είναι ένα τσιρότο για την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλλαγή του τοπίου κάνει θαύματα για έναν Τοξότη που έχει περάσει από μια επίπονη δοκιμασία. Και εδώ είναι ένα tip για εσάς: το πιο ενδεδειγμένο είναι να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, για να ξεφύγετε από την δύσκολη κατάσταση στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταματάτε να σκέφτεστε τόσο πολύ. Θα έχετε την τάση να υπέρ-αναλύσετε την κατάσταση σε μια προσπάθεια να καταλάβετε τι ακριβώς πήγε στραβά. Ενώ πραγματικά είναι σημαντικό να αντλήσουμε διδάγματα από έναν χωρισμό, η διαδικασία είναι πιο σαφής και με καλύτερα αποτελέσματα, όταν δεν είμαστε στον αρχικό πόνο. Δεχτείτε ότι πάντα θα υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα και στρέψτε το μυαλό σας στη φροντίδα του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμη και αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή, καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το συγκεκριμένο άτομο να μην εξαφανιστεί από τη ζωή σας αλλά με το πέρασμα του χρόνου να γίνει φίλος σας. Για άλλα ζώδια, αυτό είναι το πιο δύσκολο αλλά εσείς γνωρίζετε ότι οι σχέσεις αλλάζουν, μερικές φορές μάλιστα δραστικά, οπότε τίποτα δεν είναι απόλυτο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γράψτε τις άσχημες στιγμές και βγάλτε τον πόνο σας στο χαρτί, έτσι ώστε να μη βρίσκεται πια στο σώμα ή την ψυχή σας. Μην δώσετε στον/στην πρώην σας να διαβάσει ό, τι γράψατε. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε μια τελετουργία καύσης των σημειωμάτων και αφήστε να φύγει μακριά σας ο καπνός μαζί με την ανάμνηση της σχέσης.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook