Ζώδια: Οι 3 τέλειες ερωτικές σύντροφοι

ζώδια-οι-3-τέλειες-ερωτικές-σύντροφοι-884700

Ποια είναι η τέλεια σύντροφος; Τα ζώδια… ξέρουν γιατί τα άστρα έχουν τις απαντήσεις και σε αυτό το ερώτημα. Ήρθε η ώρα να δούμε τα τρία ζώδια που γίνονται εξαιρετικές σύντροφοι.

Ταύρος

Οι Ταυρίνες είναι δυναμικές και ανεξάρτητες, με μεγάλη αγάπη και έγνοια για τους άλλους. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να κερδίσετε την καρδιά μιας Ταυρίνας, δεν θα χάσετε. Είναι πιστές και τα δίνουν όλα στη σχέση τους. Ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο τέλος, όσο είναι σε σχέση, οι Ταυρίνες, δεν υπάρχει περίπτωση να προδώσουν τον σύντροφό τους.

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου θεωρούνται τέτοιο… τζακ ποτ, που αν καταφέρει ένας άνδρας να κερδίσει την καρδιά μιας Ταυρίνας είναι σίγουρο ότι βάζει το θεμέλιο για μια σχέση ζωής.

Αιγόκερως

Οι Αιγοκερίνες είναι… υπεράνθρωποι, φιλόδοξες και προσεκτικές στις επιλογές τους. Επιλέγουν πάντα τον σωστό σύντροφο, καθώς ποτέ δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους να είναι με κάποιον που δεν τους αξίζει. Θα επιλέξουν, επίσης, για σύντροφο, κάποιο άτομο το οποίο έχει ποιότητα.

Και αφού επιλέξουν σύντροφο, οι Αιγοκερίνες θα κάνουν τα πάντα για να τον ικανοποιήσουν σε όλα τα επίπεδα. Και θα του αφιερώσουν και χρόνο. Μερικές φορές οι Αιγοκερίνες μπορεί να βάζουν το πείσμα τους πάνω από όλα, αλλά να ξέρετε ότι αυτές οι γυναίκες είναι οι πρώτες που παραδέχονται το λάθος τους.

Ιχθείς

Οι γυναίκες Ιχθείς είναι πολύ συναισθηματικές. Και η ευαισθησία τους αυτή είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που τις καθιστά ιδανικές συντρόφους. Οταν είναι σε σχέση λαμβάνουν πάντα υπόψη τα συναισθήματα του συντρόφου τους, τον βοηθούν και προσπαθούν να τον καταλάβουν. Μια γυναίκα Ιχθείς, όσο συναισθηματική και να είναι, δεν θα γκρινιάξει ποτέ στον σύντροφό της για τα συναισθήματά του.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook