Ζώδια και φιλία: Τι θέλουμε να πούμε έξω από τα δόντια…

ζώδια-και-φιλία-τι-θέλουμε-να-πούμε-έξω-770693

«Αγάπα τον, τον φίλο σου με τα ελαττώματά του» λέει η παροιμία αλλά η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές πρέπει να κρατιέσαι με νύχια και με δόντια για να μην του την πεις άγρια, όταν σε εκνευρίζει.

Τι τρώγεσαι να πεις στο φίλο σου που είναι:

ΚΡΙΟΣ: Εσύ; Εσύ είσαι… Άγιος! Ποτέ δεν κάνεις τίποτα, δε φταις πουθενά. Οι άλλοι σε έχουν βάλει στο μάτι και σε πολεμούν,..

ΤΑΥΡΟΣ: Σιγά το πράγμα ρε φίλε! Τι θέλεις τώρα; Να σου δώσω βραβείο; Αυτό το κάνει ο καθένας μας κάθε μέρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έλεος πια! Σταμάτα να γκρινιάζεις για το πόσες δουλειές έχεις και να μας πρήζεις ότι πνίγεσαι! Έχεις την εντύπωση ότι εμείς καθόμαστε και ξυνόμαστε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλά μην το παίζεις τόσο συγκλονισμένος/η γιατί θυμίζεις γιαγιά που της έβαλαν να δει πορνό.

ΛΕΩΝ: Ξέρεις πόσο εκνευριστικό είναι κάθε φορά που πάμε να πιάσουμε ένα θέμα να ξαναγυρνάς την κουβέντα σε σένα και το δράμα που βιώνεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρώτα πετάγεσαι να αναλάβεις όλες τις δουλειές για να βγάλεις περισσότερα λεφτά και μετά γκρινιάζεις γιατί κουράζεσαι… Ωραία λογική!

ΖΥΓΟΣ: Άντε μάνα μου! Πες μας «ναι» ή «όχι» γιατί μας έχεις κάνει τα νεύρα κρόσσια με τα ίσως, τα μεν και τα αλλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκόλλα ρε φίλε! Μας έχεις πρήξει με την εκδίκηση και τα κρύα πιάτα. Κι εμείς προδοθήκαμε, δεν καθόμαστε μερόνυχτα να καταστρώνουμε σχέδια εξόντωσης!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ειλικρινά, ώρες-ώρες αναρωτιέμαι, αν πιστεύεις όλες αυτές τις μπούρδες που τσαμπουνάς ή απλά τις λες για να κάνεις εντύπωση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ρε τι έχω πάθει! Όχι ρε φίλε, δε θέλω τη συμβουλή σου. Μπράβο σου που εσύ τα κάνεις όλα τέλεια και είσαι αυθεντία αλλά παράτα με!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις καταλάβει ότι όπως το πας θα καταλήξεις ο τρελός του χωριού να μιλάει για τα ύστερα του κόσμου, έτσι δεν είναι;

ΙΧΘΥΣ: Ναι εσύ είσαι το μόνο θύμα της κακιάς κοινωνίας! Όλοι οι άλλοι είμαστε προνομιούχοι, ποτέ δεν πληγωθήκαμε!

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook