Ζώδια Δεκεμβρίου: Τι μας επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του 2019;

ζώδια-δεκεμβρίου-τι-μας-επιφυλάσσει-ο-957987

«Χο, χο, χο!» είπε ο Δίας στις 3 Δεκέμβρη περνώντας στον Αιγόκερω.«Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», απάντησαν οι Αιγόκεροι που περίμεναν χρόνια να πουν αυτή την ατάκα (ή να γελάσουν, εδώ που τα λέμε). Μάλλον cool και αντισυμβατικές γιορτές για τους υπόλοιπους, με ευκαιρίες στις 26 (Ηλιακή Eκλειψη).

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ενας φλογερός Δεκέμβρης (ο Αρης είναι στο Σκορπιό) με ευκαιρίες για ταξίδια (10-29) που ξέρεις ότι θα σου κοστίσουν (ο Ουρανός είναι ανάδρομος στα οικονομικά σου), αλλά δεν σε νοιάζει.Αυτό που σε καίει είναι εκείνη η προαγωγή/νέα επαγγελματική ευκαιρία.Και ευτυχώς την έχεις στο τσεπάκι.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αν όχι τώρα, τότε πότε; Αν δεν ακούσεις τώρα το κάλεσμα της περιπέτειας να κλείσεις εκείνα τα αεροπορικά για τη χώρα που πάντα ήθελες να επισκεφτείς (ή να κανονίσεις εκείνο το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό) με τόσους πλανήτες στον 9ο οίκο σου, τότε πότε; Μην απαντήσεις «ποτέ»! Εδώ αλλάζουμε δεκαετία σε λίγο, δεν θα πάθεις τίποτα να αλλάξεις κι εσύ.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

ΟΚ, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 12/12 θα σε ρίξει λίγο. Αλλά μετά θα θυμηθείς τι ζώδιο είσαι και ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε ρίξει για πολύ.Ή τουλάχιστον τίποτα που να μην περνάει με ένα shopping spree, ειδικά τώρα που οι πλανήτες σπονσοράρουν τα οικονομικά σου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σε βρίσκει με μια γλυκιά θλίψη με την Πανσέληνο να ανασκαλεύει αναμνήσεις.Δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ηλιακή Εκλειψη στον 7ο οίκο σου σε συνασπισμό με τον Δία σού μελώνουν τη σχέση με το έτερον ήμισυ και υποδέχεσαι τον νέο χρόνο με δάκρυα χαράς.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι επικριτικές φωνές που συνήθως σε κατηγορούν για εγωισμό (δηλαδή τα υπόλοιπα 11 ζώδια) ας μπουν στο mute. Οι μόνες φωνές που πρέπει να ακούσεις τώρα είναι των πλανητών και η ετυμηγορία τους είναι: ώρα για self care. Πες και όχι σε κανένα πάρτυ, δεν θα καταστραφεί η κοινωνική σου ζωή.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ακόμα κι ένα σταματημένο ρολόι δείχνει τη σωστή ώρα δύο φορές τη μέρα.Ακόμα και ένας Παρθένος μπορεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να συνειδητοποιήσει πως όταν θέλει είναι το πιο σαγηνευτικό πλάσμα εκεί έξω.Ναι, το θαύμα των φετινών Χριστουγέννων ενδέχεται να είσαι εσύ – αρκεί να βγεις εκεί έξω.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Εγκυμοσύνη; Μετακόμιση; Συμφιλίωση με το παιδί μέσα σου; Με τόσους πλανήτες στον άξονα Σπίτι/Οικογένεια, η κοινωνική σου ζωή θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Μην ανησυχείς, η μαμά Αφροδίτη από τις 21 θα σου θυμίσει ότι μπορείς να φλερτάρεις οπουδήποτε. Ακόμα και στον καναπέ σου.

Σκορπιός  (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

«Προσοχή, δαγκώνει!» λέει γενικά η ταμπέλα που κουβαλάς ως αυτοάμυνα (μαζί με μερικούς κροκόδειλους και μια πρόχειρη τάφρο), αλλά αυτό το μήνα με τόσους πλανήτες στον οίκο της επικοινωνίας ενδέχεται να μην την πάρεις ούτε εσύ στα σοβαρά. Let the right one(s) in – κι ας ελπίσουμε ότι ο Αρης στο ζώδιό σου δεν θα οδηγήσει σε αχρείαστο αιματοκύλισμα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αν αντισταθείς στον πειρασμό να ποντάρεις όλα σου τα πρόσφατα έσοδα στο γιορτινό πόκερ ή σε οτιδήποτε σου γυαλίσει στις βιτρίνες ενδέχεται και να αλλάξεις χρονιά με συν στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Δηλαδή ο μπαμπάς Δίας στον οίκο των οικονομικών σου κάνει ό,τι μπορεί – αλλά όταν θέλεις να ξοδέψεις, δεν έχεις τον θεό σου.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με την έλευση του Δία στο ζώδιό σου και μια Ηλιακή Εκλειψη να ξεκαθαρίζει το τοπίο, ο μήνας σού φέρνει πιο πολλά δώρα απ’ όσα χωράει το έλκηθρο του Αγιου Βασίλη.Μετά τη χρονιά που πέρασες, να τα ξετυλίξεις όλα τώρα και να παίξεις μαζί τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Είπα· χωρίς δεύτερη σκέψη!

Υδροχόος  (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Καμιά φορά για να πας μπροστά πρέπει να πας πίσω και να πάρεις φόρα.Οχι ότι έχεις και πολλές επιλογές δηλαδή.Με ένα μπαράζ πλανητών στον 12ο οίκο σου, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αυτό το μήνα είναι μια ρετροσπεκτίβα της χρονιάς που τελειώνει.Προσοχή στο σεξ με πρώην που ενδέχεται να ακολουθήσει.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η Πανσέληνος στις 12/12 μπορεί να σε κάνει να θέλεις να βάλεις φωτιά στο σπίτι σου (όσο κυριολεκτικά μπορεί ένας Ιχθύς να βάλει φωτιά δηλαδή), αλλά αν πάρεις μερικές ανάσες θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις αρκετούς ανθρώπους γύρω σου που μπορούν να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεσαι.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook