Ζώδια: 10+1 συνδυασμοί που δίνουν τέλεια ζευγάρια

ζώδια-101-συνδυασμοί-που-δίνουν-τέλεια-ζ-1139142

Αν είστε λάτρεις των ζωδίων, σίγουρα θα έχετε ψάξει με ποιο ζώδιο ταιριάζετε καλύτερα. Τόσο στο θέμα της φιλίας όσο και στο ερωτικό κομμάτι.

Σε ποιο ζώδιο να αναζητήσετε τον έρωτα της ζωής σας; Από ποιο θα πρέπει να φύγετε μακριά;

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που κάνει ο καθένας από εμάς προκειμένου να βρει το άλλο του μισό και πολλές φορές στρεφόμαστε στα ζώδια για απαντήσεις.

Ακολουθεί μια λίστα με τα 12 ζώδια που κάνουν τα καλύτερα ζευγάρια

1. Κριός και Υδροχόος

Δεν υπάρχει ούτε μια πληκτική στιγμή μεταξύ ενός Κριού και ενός Υδροχόου, που κάνει την σχέση τους εξαιρετικά συναρπαστική. Και τα δύο ζώδια είναι απίστευτα περιπετειώδη, επομένως ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνουν κάτι – μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Απολαμβάνουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και φροντίζουν να περνούν καλά διαρκώς. Αγαπούν ιδιαίτερα να κάνουν πράγματα μαζί σαν ομάδα.

Κι ενώ άλλα ζευγάρια μπορεί να κουραστούν ο ένας από τον άλλον, αυτά τα δύο μένουν δυνατά και πάντα απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Αλλά και οι δύο γνωρίζουν την σημασία του να βγαίνουν με φίλους και να περνούν λίγο χρόνο μόνοι τους.

2. Ταύρος και Καρκίνος

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος παίρνουν σοβαρά ο ένας τον άλλον. Αυτά τα δύο ζώδια λειτουργούν καλά μεταξύ τους επειδή έχουν μια στενή σχέση τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Και οι δύο καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, κάτι που βοηθά στο να ανάβει περισσότερο η σπίθα καθώς προχωρά η σχέση τους.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη εκτίμηση, δεδομένου ότι και τα δύο ζώδια εκτιμούν ο ένας τον άλλον και ξέρουν ποιος είναι και τι έχει να προσφέρει. Αυτό το ζευγάρι είναι ισχυρό επειδή ξέρουν πώς να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον με ευκολία, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια μακρόχρονη αγάπη.

3. Δίδυμοι και Υδροχόος

Ο Υδροχόος και οι Δίδυμοι είναι αμφότερα ζώδια του αέρα που έχουν μια δολοφονική ψυχολογική σύνδεση, όπως για παράδειγμα να τελειώνει ο ένας την πρόταση του άλλο. Η σχέση τους είναι σχεδόν μυστικιστική και μόνο αυτοί ξέρουν τι συμβαίνει στο κεφάλι τους.

Παίρνουν μόνο αυτό που θέλουν και δεν τους νοιάζει αν οι άλλοι δεν μπορούν να το δουν. Και παρόλο που και τα δύο αυτά ζώδια έχουν μια ισχυρή αίσθηση της ατομικότητας, δεν αφήνουν αυτό το χαρακτηριστικό να βλάψει τη σχέση τους. Στην πραγματικότητα, την ενισχύει μόνο. Αλλά εντέλει, αυτοί οι δύο επιλέγουν να περπατήσουν στη ζωή πιασμένοι χέρι – χέρι, γιατί προτιμούν να είναι μαζί παρά χώρια.

4. Καρκίνος και Ιχθείς

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι δύο κουλ ζώδια του νερού και έχουν μια κοσμική σύνδεση. Είναι πολύ καλό ζευγάρι επειδή ο καθένας ξέρει ποιος είναι ο άλλος και είναι περήφανος γι’ αυτό. Αυτά τα ζώδια έχουν επίσης μια πολύ ισχυρή αίσθηση του ποιοι είναι οι ίδιοι κάτι που τους καθιστά εύκολο να κάνουν έναν ισχυρό δεσμό που μπορεί να διαρκέσει.

Για να κάνουν τα πράγματα ακόμη καλύτερα, έχουν πολύ συμβατά ατομικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλά μεταξύ τους. Οι Ιχθείς λατρεύουν τη σχέση με τους άλλους ενώ ο Καρκίνος είναι αφιερωμένος στην φροντίδα των γύρω του, γεγονός που τους επιτρέπει να δουλεύουν καλά μαζί. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια βαθιά, ψυχική σύνδεση που δύσκολα μπορεί να σπάσει.

5. Λέων και Τοξότης

Το πάθος είναι μεγάλο ανάμεσα στον Λέοντα και τον Τοξότη, καθώς και τα δύο ζώδια απολαμβάνουν την ζωή και την αγάπη. Είναι και οι δύο παθιασμένη με αυτό που θέλουν από αυτόν τον κόσμο και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικοί απέναντι στον άλλο για να πετύχουν οποιοδήποτε στόχο ή όνειρο. Και τα δύο είναι ζώδια της φωτιάς κάτι που τους βοηθά να είναι μαζί.

Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό ζευγάρι και όλοι θέλουν να είναι γύρω τους. Καταλαβαίνεται τι εννοούμε; Το είδος του ζευγαριού που πάντα ονειρευόσασταν να ήσασταν με το άλλο σας μισό. Το πάθος που έχουν τα δύο αυτά ζώδια για τη ζωή, την αγάπη και ο ένας για τον άλλον είναι σχεδόν μεθυστικό.

6. Παρθένος και Ταύρος

Δεδομένου ότι και τα δύο είναι ζώδια της γης, ο Παρθένος και ο Ταύρος, πραγματικά είναι πολύ δυνατοί μαζί. Είναι και οι δύο εντελώς πρακτικοί στην καθημερινή τους ζωή, κάτι που βοηθά στο να είναι η σχέση τους ήρεμη και συγκεντρωμένη. Αυτά τα δύο ζώδια είναι επίσης ειλικρινή και τίμια, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικοί για μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση.

Δε θα βρείτε άλλα ζώδια που να είναι τόσο αφιερωμένα ο ένας στον άλλον όπως ο Παρθένος με τον Ταύρο, επειδή δεν έχουν μόνο ένα είδος ακεραιότητας ο ένας για τον άλλον, αλλά έχουν και τα ίδια χαρακτηριστικά και αξίες. Αυτό τους επιτρέπει να κατανοήσουν αληθινά ο ένας τον άλλον.

7. Ζυγός και Δίδυμοι

Μια σχέση μεταξύ ενός Ζυγού και ενός Διδύμου είναι μια ισχυρή πνευματική σχέση, Και τα δύο είναι ζώδια του αέρα. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι και στη δική τους πνευματικότητα. Το μυαλό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πράγμα γι’ αυτούς και απολαμβάνουν να μαθαίνουν περισσότερα με την πάροδο του χρόνου.

Αυτά τα ζώδια έχουν επίσης μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον, γεγονός που τους κάνει ένα εξαιρετικό ζευγάρι. Κι όσον αφορά στην αρμονία, ξέρουν πως να την δουλέψουν. Ένα ζευγάρι σαν αυτό απολαμβάνει να διατηρεί την ειρήνη μέσα στη σχέση, προσφέροντας φιλία, γνώση και αμοιβαία κατανόηση.

8. Σκορπιός και Καρκίνος

Μερικές φορές το να έχεις δύο άτομα με έντονη προσωπικότητά σε μια σχέση, δεν λειτουργεί. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει όταν το ένα άτομο είναι Σκορπιός και το άλλο Ζυγός. Αυτά τα δύο ζώδια του νερού είναι έντονα όσον αφορά στα συναισθήματα, αλλά αυτό φαίνεται πως τους κάνει ακόμη πιο συμβατούς.

Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος τροφοδοτούν το πάθος του άλλου, γεγονός που τους επιτρέπει να λειτουργούν καλά όταν συνδυάζονται. Μπορούν να δημιουργήσουν μια ισορροπία μεταξύ τους, κάνοντάς τους πιο ισχυρούς. Αυτά τα ζώδια είναι βαθιά αφοσιωμένα και προσφέρουν ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης. Έχουν τις ίδιες ηθικές αξίες και ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλον αλλά και για τους γύρω τους.

9. Τοξότης και Κριός

Ο Τοξότης και ο Κριός είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς, επομένως το πάθος είναι φλογερό ανάμεσά τους, κάνοντάς τους ένα ζευγάρι – δυναμίτης. Και οι δύο έχουν τρελά αποθέματα ενέργειας για την σχέση τους που την κάνει πιο δυνατή καθώς συνεχίζει να ανθίζει. Κι επίσης, και οι δύο εκτιμούν τον ενθουσιασμό του άλλου για την ζωή γύρω τους.

Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα αντίθετα έλκονται, αυτά τα δύο ζώδια δείχνουν ότι και τα κοινά στοιχεία τους μπορεί να τους φέρουν ακόμη πιο κοντά. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μπορεί να δυναμώσει από όσα τους φέρνει η ζωή.

10. Αιγόκερως και Ταύρος

Υπάρχει ένας λόγος που τα δύο αυτά ζώδια έχουν περισσότερη χημεία από οποιαδήποτε άλλα ζώδια. Ο Αιγόκερως και ο Ταύρος έχουν κάτι το ονειρικό: την ατελείωτη αγάπη. Αυτοί οι δύο θα είναι μαζί για πάντα και μάλιστα θα απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου μέχρι το τέλος.

Ο λόγος που η σχέση τους είναι τόσο σφιχτή είναι επειδή τρέφουν ειλικρινή σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλον ενώ ο θαυμασμός του ενός για τον άλλον δεν έχει μέτρο σύγκρισης.

12. Ιχθείς και Σκορπιός

Ένα άλλο ταιριαστό ζευγάρι είναι οι Ιχθείς και ο Σκορπιός. Αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να μπουν ο ένας στο μυαλό του άλλο και να ξέρουν τι ακριβώς σκέφτονται, και μάλιστα τόσο καλά που είναι σαν να το σκέφτονται οι ίδιοι. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Και οι δύο διψούν να εξερευνήσουν το σώμα και την ψυχή του άλλου και να μάθουν τα πάντα για τον σύντροφό τους.

Το πάθος είναι μεγάλο σε αυτό το ζευγάρι και δεν φοβούνται να είναι ρομαντικοί, ακόμη κι αν κάποιοι τους κατακρίνουν πως ξεπερνούν τα όρια.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook