Ζιζέλ Μπούντχεν: Η πολύ απλή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της

ζιζέλ-μπούντχεν-η-πολύ-απλή-ρουτίνα-πε-175997

Η καριέρα της Ζιζέλ, του πρώην μοντέλου της Victoria’s Secret, είναι σίγουρα αξιοζήλευτη, με την δημοφιλία και την επιτυχία που έχει γνωρίσει να αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για πολλές γυναίκες παγκοσμίως. Και ενώ τα γονίδια σίγουρα παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο για την διατήρηση της αψεγάδιαστης εικόνας της, το 40χρονο, πια, supermodel ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα για την περιποίηση του προσώπου της. Και μάλιστα πολύ απλή και λιτή, σε αντίθεση με όσα σίγουρα οι περισσότερες από εσάς θα πιστεύανε, για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως.

Αναγνωρίζοντας ότι το μεγάλωμα και τα σημάδια του χρόνου πάνω μας αποτελεί μια φυσική εξέλιξη της ζωής, η Μπούντχεν δήλωσε στο Allure ότι «Έχω δει σίγουρα αλλαγές στο δέρμα μου με τα χρόνια. Όταν κοιτάζω αυτές τις αλλαγές και βλέπω την αντανάκλαση όλων των ετών που έχω ζήσει μέχρι στιγμής, νιώθω μια απίστευτη αίσθηση ευγνωμοσύνης. Καθώς μεγαλώνω, μεγαλώνω πιο άνετα και είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία και κάθε χρόνο της ζωής μου μέχρι τώρα». Χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν φροντίζει καθόλου το δέρμα της.

«Η φροντίδα του δέρματος σας είναι μια δια βίου πρακτική. Έχω μάθει ότι για να έχετε υγιές δέρμα αργότερα στη ζωή σας, πρέπει να κάνετε τη φροντίδα του δέρματος προτεραιότητα όταν είστε νέος», λέει. «Το δέρμα του καθενός είναι μοναδικό, οπότε πρέπει να βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας και μια καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σας που να σας ταιριάζει».

Η ρουτίνα που ταιριάζει στο δικό της δέρμα και έχει επιλέξει να εφαρμόζει, όπως και η ίδια εξηγεί ωστόσο, είναι μια ρουτίνα αρκετά απλή και λιτή, όπως και η φιλοσοφία ζωής της. Έτσι, αυτό που κάνει, λοιπόν, το supermodel για να διατηρεί τέλεια την επιδερμίδα του προσώπου της, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να πλένει καθημερινά το πρόσωπό της με νερό, ενώ σχετικά συχνά απολαμβάνει και μία απολέπιση. Φροντίζει να εφαρμόσει μια ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών τη νύχτα σε καθημερινή βάση, ενώ δεν παραβλέπει ποτέ την εφαρμογή ενός αναζωογονητικού σέρουμ, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, που ενισχύσει και φωτίζει αισθητά την επιδερμίδα της.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα αναφορικά με τη ρουτίνα ομορφιάς της Μπούντχεν πέρα από την τοπική φροντίδα του δέρματός της, η οποία εξηγεί στο Allure ότι πιστεύει πως το δέρμα είναι συχνά μια αντανάκλαση της συνολικής φιλοσοφίας μας. Ως εκ τούτου, φροντίζει να πίνει πολύ νερό κάθε μέρα και να κάνει διαλογισμό κάθε πρωί. «Πιστεύω ότι η εξωτερική ομορφιά αντικατοπτρίζει την εσωτερική ισορροπία και την ειρήνη σου».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook