«Ζητούσα δύο χρόνια να μου φτιάξουν τη διαρροή» – Η κατάθεση του 77χρονου που σκότωσε τον υπάλληλο ύδρευσης

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου ώρα οκτώ το πρωί. Ο 77χρονος μπαίνει με το αυτοκίνητό του στις εγκαταστάσεις του δήμου Διονύσου. Στις 08:22 μπαίνει στο γραφείο του προϊστάμενου ύδρευσης του δήμου. Το θύμα μιλά μ’ έναν υπάλληλο. Ο 77χρονος ζητά να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Λίγα λεπτά αργότερα ρίχνει τρεις πυροβολισμούς. Οι δύο σφαίρες  βρίσκουν τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι.

Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος που πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο του δήμου
«Τα τελευταία δύο χρόνια έχει διαρροή ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης του δήμου Διονύσου με αποτέλεσμα το νερό να πηγαίνει στα θεμέλια του σπιτιού μου και να αρχίζει σιγά σιγά να γκρεμίζεται. Απευθύνθηκα στον προϊστάμενο, ο οποίος μένει και στον ίδιο δρόμο και υπέβαλα αίτημα τόσο προφορικά όσο και γραπτά για να φτιάξουν τη διαρροή. Κάθε 15 μέρες τα τελευταία δύο χρόνια πήγαινα στο αμαξοστάσιο του δήμου και του ζητούσα να φτιάξει τη διαρροή. Εκείνος με καθησύχαζε και μου έλεγε ότι θα έρθει. Τον τελευταίο μήνα μου είπε τηλεφωνικά ότι δεν υπάρχει διαρροή αλλά όταν τον συνάντησα προσωπικά, μου είπε ότι έχει άλλες δύο διαρροές να φτιάξει και μετά θα έρθει να φτιάξει τη δική μου.

Εγώ όμως λόγω της διαρροής βλέπω το σπίτι μου να γκρεμίζεται λόγω του νερού που τρέχει στο υπόγειο. Το πρωί πήγα και πάλι στο αμαξοστάσιο για να ζητήσω να φτιαχτεί η διαρροή. Μαζί μου πήρα κι ένα πιστόλι, το οποίο είχα αγοράσει το 1990. Ο λόγος που πήρα μαζί μου το όπλο ήταν για να τον τρομάξω. Του είπα για ακόμη μία φορά το πρόβλημά μου και του είπα ότι το σπίτι μου γκρεμίζεται και αυτός μου απάντησε «τι να σου κάνω εγώ» κι άρχισε να φωνάζει και αγρίεψε. Τότε βλέποντάς τον να κάνει έτσι, αγρίεψα και εγώ. Έβγαλα το πιστόλι που είχα μαζί μου και πυροβόλησα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές. Θυμάμαι ότι καθόταν στο γραφείο του. Δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες. Έχω μετανιώσει για την πράξη μου»

Ο δράστης μετά την απολογία του προφυλακίστηκε. Η οικογένεια του θύματος ζητά δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος  του αδερφού του άτυχου άνδρα κ.Αλέξανδρος Παπατσώρης δήλωσε στο star.gr:

«Η ανθρώπινη ζωή για τον αμετανόητο μέχρι και σήμερα δράστη κοστίζει όσο μία δήθεν διαρροή νερού. Χωρίς δεύτερη σκέψη, προμελετημένα και σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας θέλησε να λύσει τις ανύπαρκτες διαφορές του με το «αίμα» ενός υποδειγματικού υπαλλήλου δημιουργώντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια του θύματος αλλά κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους συναδέλφους του και στην κοινωνία του Αγ. Στεφάνου».

Όλα πλέον είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

Πηγή: star.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αμα ο ανθρωπος ειναι ηλιθιος…Παρε μωρε κακομοιρη ενα υδραυλικο να του δωσεις ενα εικοσαρικο που τα περιμενεις ολα απο το Δημο!!!Τωρα μεχρι να βγεις απο τη φυλακη ελπίζω να σου εχει πεσει το σπιτι!!!Κερατα πατημενε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ