Ζήτησε άδεια να πενθήσει τον σκύλο της, το αφεντικό την άφησε με δύο επιλογές…

ζήτησε-άδεια-να-πενθήσει-τον-σκύλο-της-909131

Μια νεαρή Σκοτσέζα είδε το άσχημο πρόσωπο της απασχόλησης όταν ζήτησε άδεια για να πενθήσει τη 14 ετών σκυλίτσα της που είχε φύγει ξαφνικά από τη ζωή.

H 18χρονη Emma McNulty τηλεφώνησε στον εργοδότη της για να του πει πως παραήταν άσχημα ψυχολογικά για να εμφανιστεί στο σαντουιτσάδικο που δουλεύει.

Εκείνος της έδωσε δύο επιλογές: ή βρες αντικαταστάτη ή ρίσκαρε απόλυση. Η φοιτήτρια που εργαζόταν σε καθεστώς μερικής απασχόλησης επέλεξε το πρώτο, το πράγμα δεν πήγε όμως καλά. Κι έτσι «απολύθηκα και έμεινα άνεργη την ίδια μέρα που έχασα την καλύτερή μου φίλη», όπως είπε στο BBC.

Η Emma ήταν να ξεκινήσει τη βάρδιά της στις 3:00 το μεσημέρι και λέει πως ειδοποίησε το αφεντικό της τουλάχιστον από τις 10:00 το πρωί, όταν εκείνος την ενημέρωσε πως ήταν δική της αρμοδιότητα να καλύψει το πόστο.

Η νεαρή έψαξε αλλά δεν βρήκε πρόθυμο συνάδελφο να την αντικαταστήσει, όταν και ενημερώθηκε να μην ξαναπατήσει στη δουλειά για την επόμενη εβδομάδα. Μια επίπληξη που συνοδεύτηκε από ένα email που την πληροφορούσε πως είχε απολυθεί εξαιτίας κακής διαγωγής.

Αυτά δήλωσε στην εφημερίδα «Glasgow Live», πως «ενημέρωσα το αφεντικό πως δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά καθώς ήμουν συντετριμμένη και πρακτικά άρρωστη … Έπρεπε όμως να καλύψω τη βάρδιά μου καθώς δεν δίνεται άδεια για να πενθήσεις το κατοικίδιο».

Πλέον έχει στήσει μια σελίδα που έχει πάνω από 11.000 υπογραφές που ζητούν από τις εταιρίες να αναγνωρίσουν το πένθος για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και να μην απολύουν τον κόσμο επειδή πενθεί…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook