Ζήτημα Διοικητή ΤτΕ θέτει ο Παύλος Πολάκης μετά το βούλευμα – κόλαφο για το σκάνδαλο Novartis: «Στουρνάρα γιατί είσαι στη θέση σου ακόμα;»

ζήτημα-διοικητή-ττε-θέτει-ο-παύλος-πολ-1478648

Καταπέλτης είναι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, για τον οποίο απαιτεί την παραίτησή του μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis.

«Γιαννη Στουρνάρα!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ;;» ρωτάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, σχολιάζοντας το βούλευμα για τη «σκευωρία» Novartis.

Όπως επισημαίνει ο κ. Πολάκης, (σ.σ. το βούλευμα) «απάλλαξε όλους τους υποτίθεται εμπλεκόμενους για τη “σκευωρία Νοβαρτις”», ενώ “ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ πως απείλησες το Μανιαδάκη πως όταν «αλλάξει η κυβέρνηση» θα τους «τσακίσετε όλους!»

Ο βουλευτής Χανίων σύμφωνα με το documento.gr, σημειώνει πως «το χθεσινό βούλευμα περιγράφει τα στοιχεία που θα ξανανοίξει η υπόθεση Novartis… από την αρχή… για όλα τα αδιευκρίνιστα… και τους αρχειοθετημένους!!»

Και προσθέτει:

«Οι ίδιοι προστατευόμενοι μάρτυρες που τους ονομάσατε κουκουλοφόρους, είναι αυτοί που κατέθεσαν στην Αμερική και με βάση τα στοιχεία που έδωσαν η ΝΟΒΑΡΤΙΣ πλήρωσε 350 εκατομμύρια ευρώ στο Αμερικανικό δημόσιο επειδή ΧΡΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ τις τιμές των φαρμάκων!

Εδώ με τη βοήθεια ενός παρακρατικού μηχανισμού και ενός τμήματος διεφθαρμένων δικαστών πήγατε να θάψετε το τεράστιο σκάνδαλο και να τιμωρήσετε αυτούς που το αποκάλυψαν.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του καταλήγει: «ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!»

One thought on “Ζήτημα Διοικητή ΤτΕ θέτει ο Παύλος Πολάκης μετά το βούλευμα – κόλαφο για το σκάνδαλο Novartis: «Στουρνάρα γιατί είσαι στη θέση σου ακόμα;»

  1. Τώρα θα αρχίσετε για τον Πολάκη το γνωστό τροπάριο. Το θέμα είναι ακόμη και ο Πολάκης που τόσο αγαπάτε, σας γλεντάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook