Ζευγάρι παντρεύτηκε στα 37000 πόδια μέσα σε αεροπλάνο

ζευγάρι-παντρεύτηκε-στα-37000-πόδια-μέσα-σ-1434839

Τι κι αν η πτήση τους καθυστέρησε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών;

Η Pam και ο Jeremy είχαν αποφασίσει να παντρευτούν στο Las Vegas, αλλά τα σχέδιά τους άλλαξαν όταν κατάλαβαν πως δεν θα προλάβαιναν να βρεθούν στην πόλη την ώρα που είχαν “κλείσει” ραντεβού για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι πήγε στο αεροδρόμιο ντυμένο για το μυστήριο, με τη νύφη να επιλέγει ένα μάξι, στράπλες νυφικό και τον γαμπρό ένα μαύρο κοστούμι και μαύρο πουκάμισο. Ένα συνεπιβάτης τους προφέρθηκε να τους βοηθήσει, επικυρώνοντας τον γάμο τους όταν έφταναν στο Las Vegas, σε περίπτωση που δεν προλάβαιναν το προγραμματισμένο τους ραντεβού.

Μπαίνοντας στο αεροπλάνο όμως, ο πιλότος πρόσεξε το νυφικό και ρώτησε την Pam γιατί την.. στιλιστική της επιλογή. Εκείνη του είπε για την αλλαγή των πλάνων του ζευγαριού και αστειεύτηκε πως θα παντρευτούν στον αέρα. “Ας το κάνουμε!”, απάντησε ο κυβερνήτης και το πλήρωμα ξεκίνησε τις διαδικασίες, βγάζοντας σνακ για τους επιβάτες. Ένας φωτογράφος ανέλαβε τις φωτογραφίες του γάμου, μία αεροσυνοδός έγινε παράνυφος και ένα σημειωματάριο αποτέλεσε το βιβλίο ευχών που έγραψαν όλοι οι επιβάτες.

“Συγχαρητήρια στο νεόνυμφο ζευγάρι που παντρεύτηκε σε πτήση μας. Οι εργαζόμενοί μας και οι επιβάτες σίγουρα θα το θυμούνται για πάντα”, σχολίασε σε επίσημή δήλωσή της η αεροπορική εταιρία Southwest.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook