Ζέτα Μαρκογιαννάκη: Το δυστύχημα που σημάδεψε την Κρητικιά Miss Cinema – «Ήμουν ενός έτους όταν έχασα τον πατέρα μου»

ζέτα-μαρκογιαννάκη-το-δυστύχημα-που-σ-1585342

Η Ζέτα Μαρκογιαννάκη, η όμορφη Κρητικιά που στέφθηκε Miss Cinema στα φετινά καλλιστεία, είναι η κόρη του αείμνηστου πιλότου Νεκτάριου Μαρκογιαννάκη, που στις 18 Ιουλίου 2000 βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα πτήσης, ανοικτά του Ηρακλείου. Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη πρώτη φορά για το τραγικό συμβάν, τη μητέρα της, αλλά και την εμπειρία της από τον διαγωνισμό ομορφιάς.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που συμμετείχα σε αυτόν τον διαγωνισμό και απέκτησα αυτή τη μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Ζήνα και τους κριτές από τα βάθη της καρδιάς μου που με επέλεξαν και μου απένειμαν αυτόν τον τίτλο. Είναι τιμή μου που πήρα τον τίτλο, για το ότι είμαι η μούσα του σχεδιαστή και επειδή το «Cinema» έχει να κάνει με κινηματογραφική ταινία και αυτά που έχω περάσει εκφράζουν τη ζωή μου», είπε αρχικά η Ζέτα Μαρκογιαννάκη.

Η Ζέτα Μαρκογιαννάκη μίλησε στη συνέχεια για την απώλεια του πατέρα της: «Ημουν ενός έτους όταν έχασα τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου λεγόταν Νεκτάριος, ήταν πιλότος και τον Ιούλιο του 2000 συνέβη αεροπορικό δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του. Ουσιαστικά δεν τον έχω γνωρίσει, γιατί ήμουν πολύ μικρή όταν έφυγε και μεγαλώνοντας μου έλειψε και μου λείπει η πατρική φιγούρα.

Δεν είχα το στήριγμα του πατέρα προς την κόρη. Αυτή η απώλεια δεν αναπληρώνεται ποτέ. Η μητέρα μου, η Αντωνία, μας έχει σταθεί πολύ, και σε μένα και στον αδελφό μου. Αφιερώθηκε σε εμάς μετά τον θάνατο του πατέρα μας για να μας μεγαλώσει. Δεν ξαναέφτιαξε τη ζωή της και μας μεγάλωσε με αρχές, ήθος και αξίες».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook