Z MAGAZINE

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η κατάθλιψη έγινε φιλενάδα μου – Ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε»

Συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα και το περιοδικό “You” παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μεταξύ άλλων μίλησε για την μάχη της με την κατάθλιψη και την απώλεια της μητέρας της.

«Έχω περάσει κατάθλιψη και την πολεμάω ακόμα. Δεν την έχω βγάλει από μέσα μου από τη μέρα που έφυγε η μητέρα μου. Δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη, απλά έγινε “φιλενάδα” μου. Έχω μάθει να ζω μαζί της. Ακόμα και τώρα, υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι η μαμά μου είναι σε διακοπές. Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει και δεν θα την ξαναδώ. Όταν με ρωτάει ο γιος μου, του λέω ορισμένες απαντήσεις, που μου έχει πει ο ψυχολόγος, κάνω νόημα στον Βασίλη και πάω να κλάψω κάτω από τη ντουζιέρα, γιατί δεν πιστεύω ότι του έχω πει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τόσο νέα τη μάνα του και το βιώνει καλύτερα» είπε αρχικά η art director και παρουσιάστρια του “Star”.

Ερωτηθείσα για το εάν είχε την ίδια σχέση και με τον μπαμπά της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Δεν είχα αυτή τη σχέση κι εκεί υπάρχει πληγή. Ήθελα πριν φύγει να έχουμε λύσει κάποια πράγματα, όπως και με τον παππού και τη γιαγιά. Η μαμά μου ήταν ένα ντόμινο. Μόλις “έφυγε” ξαφνικά, ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε. Αλλά επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι μία, για αυτήν πολεμάω. Από τη στιγμή που μου έχει δοθεί αυτό το δώρο, θέλω να το χαρώ. Όταν κάτι μου παίρνει τη χαρά, τσαντίζομαι, γίνομαι έξαλλη».

enikos.gr

Recent Posts

Από την αρχή θα δικαστεί στα Χανιά το φονικό των Ανωγείων – Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την καταδίκη Καλομοίρη για τον φόνο του Ξυλούρη

Στα Χανιά θα αναβιώσει ξανά το πολύκροτο φονικό των Ανωγείων, καθώς η απόφαση του Εφετείου…

28 λεπτά ago

Συνελήφθη παρουσιαστής – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής ενώ για την…

51 λεπτά ago

Διακοπές ρεύματος στα Χανιά – Δείτε τις περιοχές που θα μείνουν χωρίς ρεύμα

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Νομό Χανίων θα πραγματοποιήσει η ΔΕΗ εξαιτίας έργων συντήρησης και επέκτασης…

55 λεπτά ago

Από την Κρήτη ο άνδρας που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον Λευκό Πύργο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες | Video

Έλληνας με καταγωγή από την Κρήτη, είναι ο άτυχος 38χρονος άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο,…

8 ώρες ago

Ο καιρός στην Κρήτη την Τρίτη 23 Απριλίου

Λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι…

9 ώρες ago

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 23 Απριλίου

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού μας βυθίζει στα σκοτεινά μονοπάτια της αμφιβολίας και…

9 ώρες ago