Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έχω αποφασίσει να περνάω καλά – Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα στο GNTM

ζενεβιέβ-μαζαρί-έχω-αποφασίσει-να-περ-1588249

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν η έκπληξη του Asia Express, αφού γέμισε με τη ζωντάνια και τις ξεχωριστές ατάκες της το ταξιδιωτικό ριάλιτι κι έζησε την περιπέτεια παράλληλα με τα ζευγάρια των παικτών, δοκιμάζοντας να φέρει εις πέρας μερικά από τα challenge τους.

Μιλώντας στην κάμερα του Mega αποκάλυψε πως αυτή τη σεζόν έβλεπε φανατικά GNTM από το σπίτι. Κάτι πολύ διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές που συμμετείχε κι η ίδια: «Φέτος το έβλεπα πάρα πολύ ωραία το GNTM από το σπίτι, μια άλλη ιστορία. Δεν έχεις κανένα βάρος, δεν έχεις κανένα άγχος, είσαι κανονικός τηλεθεατής και το ευχαριστιέσαι. Είναι ένα πρότζεκτ που μου αρέσει και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση», δήλωσε παρά το γεγονός πως όπως έχει γίνει γνωστό το GNTM την επόμενη χρονιά δεν θα είναι στο πρόγραμμα του Star.

Όταν ρωτήθηκε για τη Βίκυ Καγιά και τον ρόλο της στο ριάλιτι μόδας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, απάντησε: «Η Βίκυ Καγιά είναι πολλά περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να χειρίζεται τον λόγο της. Ποια είμαι εγώ για να κάτσω να πω για την Βίκυ; Δηλαδή όταν εκτίθεσαι, κρίνεσαι. Αλλά η Βίκυ είναι η Βίκυ και δεν έχει αλλάξει κάτι».

Η ίδια θα το σκεφτόταν αν της πρότειναν να επιστρέψει στο GNTM: «Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα στο GNTM, σε μια πρόταση επιστροφής, θα το σκεφτόμουν. Είμαι πολύ ανοιχτή στις προτάσεις. Απλώς είναι κάτι που το έχω κάνει και μου αρέσει που κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα και εξελίσσομαι. Ιδανικά θα ήθελα να επιστρέψω λέγοντας τις ειδήσεις. Θέλω να πω τις ειδήσεις! Δεν είναι τέλειο ένας δυσλεκτικός άνθρωπος να πει τις ειδήσεις και να μηνκαταλάβει κανένας τίποτα».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει βάλει τα δικά της όρια σε όσα θέλει να κάνει στη ζωή της: «Έχω αποφασίσει στην ζωή μου να περνάω καλά και να είμαι δημιουργική. Συζητάω και συζητιέμαι, θα δείτε πολλά πράγματα και εγώ να περνάω καλά», ενώ σχολίασε τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM: «Εγώ λάτρεψα τη Σοφία Χατζηπαντέλη, μου αρέσουν οι spicy άνθρωποι, που εκφράζονται και είναι διαχυτικοί», πρόσθεσε για το διεθνούς φήμης μοντέλο.

Το σχετικό βίντεο:

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook