Ζαχαροπλάστης έβλεπε σε ζωντανή μετάδοση να του κλέβουν το κατάστημα

ζαχαροπλάστης-έβλεπε-σε-ζωντανή-μετά-1422296

Στιγμές απόλυτης αγωνίας βίωσε γνωστός ζαχαροπλάστης της Θεσσαλονίκης, καθώς έβλεπε τη διάρρηξη του καταστήματος του σε ζωντανή μετάδοση στο κινητό του από το Παρίσι που βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Μάριος Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, είχε τη χαρά να έχει μια ιδιαίτερα τιμητική θέση για την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο. Εκπροσώπησε τη χώρα μας ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αρτοποιίας 2022 που διεξήχθη στο Παρίσι.

Μετά από μια κουραστική μέρα επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και είδε στο κινητό του έναν άγνωστο να έχει τρυπώσει στο κατάστημα του και να προσπαθεί να βρει χρήματα. Το βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr είναι αποκαλυπτικό.

Συγκλονισμένος ξεκινάει να περιγράφει στο newsit.gr όσα διαδραματίστηκαν, με τον ίδιο ανήμπορο να αντιδράσει.

«Το κατάστημα μου βρίσκεται σε πολύ κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης, όπου φαίνεται πως η εγκληματικότητα δεν μένει μόνο στις σκοτεινές περιοχές. Έχουμε πλέον αποφασίσει να ζούμε με αυτό, όμως δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Ο άνθρωπος αυτός για να μπει μέσα έσπασε το τζάμι, χάλασε τον μηχανισμό της πόρτας, δημιούργησε βλάβες στο σύστημα συναγερμού και στην προσπάθεια του να βρει χρήματα, έσπασε μπουκάλια και έκανε άνω κάτω τα πάντα. Άλλα το θέμα δεν είναι οι ζημιές, το θέμα είναι ηθικό και μάλιστα σε μια περίοδο που έλειπα στο Παρίσι και συμμετείχα ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αρτοποιίας.

Φανταστείτε πόσο οξύμωρο είναι  να γυρίζω στο ξενοδοχείο γεμάτος χαρά που εκπροσώπησα τη χώρα μου σε κάτι τόσο μεγάλο και να ξεκουραστώ και μέσα σε λίγα λεπτά να χτυπάει το τηλέφωνο μου με το σήμα του συναγερμού».

Συνεχίζοντας ο κ. Μάριος Παπαδόπουλος αναφέρει: «Άνοιξα τις κάμερες από το κινητό μου και είδα κάποιον να έχει παραβιάσει το κατάστημα και να ψάχνει να βρει κάτι. Δυστυχώς για εκείνον δεν είχαμε χρήματα, ενώ φεύγοντας δεν πήρε και κανένα τρόφιμο. Μέσα σε όλο αυτό το άγχος έπρεπε μέσα στη νύχτα να ειδοποιήσω τους συνεργάτες μου να δουν τι έγινε.

Είναι συγκλονιστικό από τη μια να είμαι στην απόλυτη χαρά και μετά να προσγειώνομαι αυτόματα. Έχουν μπει πολλές φορές στο μαγαζί μου και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς κανένα κέρδος για αυτούς. Πλέον δεν κρατάμε χρήματα στο μαγαζί και αυτό δεν το έχουν καταλάβει οι επίδοξοι διαρρήκτες. Κάποια στιγμή η Πολιτεία θα έπρεπε να βρει λύσεις ώστε να απομακρύνει αυτούς τους ανθρώπους από τέτοιες πράξεις».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook