Ζαχαρίας Ρόχας: Εκδότρια ήθελε να «στήσουμε» μια αυτοκτονία ερωτικού περιεχομένου για να γίνω εξώφυλλο

ζαχαρίας-ρόχας-εκδότρια-ήθελε-να-στή-1193727

Ο Ζαχαρίας Ρόχας έκανε αποκαλύψεις σε συνέντευξή του αναφερόμενος στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Είμαι στο χώρο 43 χρόνια και είναι φυσικό να έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, αντισυναδελφικές συμπεριφορές, φλερτ υπέρ των ορίων.

Μεγάλος παραγωγός πήγε να μου φάει 300 ένσημα και τον πήγα στο σωματείο και από εκεί που ήμουν «σπουδαίος ηθοποιός» έγινα «εκβιαστής και αλήτης» επειδή ζητούσα τα αυτονόητα και κατέληξα την ίδια μέρα στο νοσοκομείο με πίεση που έχω ακόμα. Τελικά, μεσολάβησε η δικηγόρος του σωματείου και πήρα αυτό που έπρεπε να πάρω. Τα χρωστούμενα. Όσο ήμουν μικρός, έκανα το «χαζό», εκείνο που έσωσε ήταν το χιούμορ».

Και συνέχισε μιλώντας στην εφημερίδα Ontime για ένα περιστατικό με θαυμάστριά του. «Μου έχει συμβεί μαθήτριά μου στη σχολή να λέει ότι έχει παιδί μαζί μου, μια άλλη ερχόταν μεθυσμένη έξω από το σπίτι μου και μου χτυπούσε τα κουδούνια. Μια άλλη είχε κάνει facebook με το όνομά μου και υποδυόταν ότι ήμουν εγώ. Τελικά, αυτή η γυναίκα έγινε συνάδελφος. Γνωστή εκδότρια μου είχε πει στην αρχή της καριέρας μου «θες να γίνεις εξώφυλλο; Να στήσουμε μια αυτοκτονία ερωτικού περιεχομένου και να σε κάνω εξώφυλλο στο περιοδικό μου;». Της είπα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι».

altsantiri.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook