Υψηλές θερμοκρασίες παρά τη βροχή στα Χανιά – Πού ξεπέρασε τους 21 βαθμούς η θερμοκρασία

υψηλές-θερμοκρασίες-παρά-τη-βροχή-στα-1542768

Αρκετά υψηλές ήταν και σήμερα οι θερμοκρασίες στην Κρήτη παρά την επιδείνωση του καιρού, καθώς σημειώθηκαν ισχυρές βροχές.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Σίσι Λασιθίου με 21,4 βαθμούς Κελσίου, ενώ ακολούθησαν τα Νεροκούρου Χανίων με 21,3.

Τους 21 βαθμούς ξεπέρασε η θερμοκρασία στο κέντρο των Χανίων και στη Σούδα.

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας:

Από το βράδυ της Τρίτης αναμένεται εξασθένηση των ανέμων, οι οποίοι θα πνέουν με βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3 και τοπικά 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία την Τετάρτη θα είναι πιο χαμηλή, με τις ελάχιστες να πέφτουν κάτω από τους 5 βαθμούς στις ορεινές ζώνες ενώ οι μέγιστες τιμές θα κυμανθούν από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με όσα είπε στο Zarpa Radio 89,6 o μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας.

Άστατος αλλά σχετικά καλός προβλέπεται ο καιρός για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, καθώς όπως επισήμανε ο μετωρολόγος, «θα υπάρχουν νεφώσεις αλλά πιο περιορισμένες και θα υπάρχουν πιθανότητες για κάποιες τοπικές βροχές» ενώ αναμένεται και δεύτερο κύμα από την Πέμπτη με τα φαινόμενα να εκδηλώνονται στην Κρήτη από την Παρασκευή (δείτε ΕΔΩ).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook