Υπουργός Υγείας από τα Χανιά: «Δεν χωράνε υποχωρήσεις στην αξία της ανθρώπινης ζωής» – Κάλεσμα για εμβολιασμό | Video

υπουργός-υγείας-από-τα-χανιά-δεν-χωρά-1245368

Στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί την Κρήτη. Ο υπουργός σε δηλώσεις του επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για τους πολίτες να εμβολιαστούν και κάλεσε άπαντες να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

«Με τις κινητές ομάδες μπορούμε πλέον να εμβολιάζουμε όπου χρειάζεται, σε απομακρυσμένα χωριά και κοινότητες, οπουδήποτε. Θα συλλέγονται λίστες με ονόματα και θα πηγαίνουμε να εμβολιάζουμε. Υπάρχει υπερεπάρκεια εμβολίων και φτάνουν για όλους», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας, ο οποίος επισήμανε ακόμα ότι δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο ο τουρισμός, που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της οικονομίας στην Κρήτη.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο περιφερειάρχης Κρήτης και οι βουλευτές Χανίων της ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι Κρητικοί έχουν βρεθεί στην καλώντας έτσι τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης επανέλαβε την προτροπή του για εμβολιασμό και επισήμανε ότι οι διαδικασίες πρέπει να επιταχυνθούν.

Η σύσκεψη στο «Μίκης Θεοδωράκης» αφορούσε, όπως είναι προφανές, την εξέλιξη των εμβολιασμών και εκεί παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, ο δήμαρχος Χανίων, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, δήμαρχοι του νομού και στελέχη δομών υγείας.

Δείτε τι δήλωσε ο υπουργός Υγείας, ο περιφερειάρχης Κρήτης και οι βουλευτές:

zarpanews.gr

One thought on “Υπουργός Υγείας από τα Χανιά: «Δεν χωράνε υποχωρήσεις στην αξία της ανθρώπινης ζωής» – Κάλεσμα για εμβολιασμό | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook