Υπουργός Εσωτερικών: Επανέρχεται η Δημοτική Αστυνομία στα Χανιά – Τέσσερα μεγάλα έργα στην πόλη μας | Photos + Video

υπουργός-εσωτερικών-επανέρχεται-η-δη-1083309

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε επίσκεψη εργασίας στο Δήμο Χανίων ανακοίνωσε τέσσερα έργα, ύψους 19.5 εκατομμυρίων, που πρόκειται να γίνουν στην πόλη μας στο πλαίσιο του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Ο κύριος Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε την άμεση επαναφορά της δημοτικής αστυνομίας «για να μπει τάξη», η οποία θα αναλάβει κάποια από τα βάρη που έχουν πέσει στην ελληνική αστυνομία, χωρίς να εντάσσονται στο ρόλο της, από την στιγμή που όπως διευκρίνισε ο υπουργός, ο ρόλος της ΕΛ.ΑΣ είναι να πολεμάει το έγκλημα.

Ειδικότερα, όσον αφορά τα αναπτυξιακά έργα ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε: «Θα γίνει σημαντικό μέρος της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης της πόλης, γίνεται πραγματικότητα η αποχέτευση στην περιοχή του Ακρωτηρίου-Σταυρού ένα έργο πολύ αναγκαίο για την την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών, καθώς και σημαντικά έργα αναβάθμισης των υποδομών ύδρευσης στον βόρειο άξονα που ένα τμήμα της αφορά και τον δήμο Χανίων.

Τα υπόλοιπα έργα θα πραγματοποιηθούν «σε συνεργασία με το σύνολο των τμημάτων του νησιού και στην αποστολή βρίσκονται μαζί μας στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης» σύμφωνα με τον Υπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα έργων «Αντώνης Τρίτσης» ανέρχεται συνολικά σε 2.5 δισεκατομμύρια για όλη την επικράτεια.

Mετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης δώρισε τον υπουργό ένα βίβλιο για τον σπουδαίο κρητικό πολιτικό, Ελευθέριο Βενιζέλο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook