Υπουργεία και Κοινωφελή Ιδρύματα στηρίζουν το Αννουσάκειο

υπουργεία-και-κοινωφελή-ιδρύματα-στη-1390226

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προέβη στην διάθεση εξοπλισμού ατομικής προστασίας σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και την προστασία των ευάλωτων πληθυσμιακά ομάδων· ηλικιωμένους και πρόσωπα με αναπηρία.

Το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, κατόπιν αιτήματος του, αποτέλεσε επιλέξιμο φορέα και, μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, παραδόθηκαν στο Ίδρυμα: 722 κουτιά 50 τεμαχίων χειρουργικές μάσκες Type II μπλε, 722 κουτιά 50 τεμαχίων χειρουργικές μάσκες Type ΙΙ R, 403 κουτιά 100 τεμαχίων γάντια νιτριλίου.

Επιπροσθέτως, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση», ανταποκρινόμενο σε αίτημα του Ιδρύματος, προέβη σε, νέα, μεγάλη δωρεά υγειονομικού υλικού, η οποία περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες από: χειρουργικές μάσκες, ολόσωμες φόρμες υψηλής προστασίας, χειρουργικές μάσκες προσώπου, ψηφιακά θερμόμετρα μετώπου με υπέρυθρες, χειρουργικά καπέλα με λάστιχο καθώς και 2000 μάσκες προσώπου υψηλής προστασίας FFP2.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, δήλωσε: «Η στήριξη των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος της καθ΄ ημάς Ι. Μητροπόλεως από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ως και το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» δηλώνει τόσο την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του Ιδρύματος (καθώς η στήριξη Φορέων και Προσώπων προς το Ίδρυμα ουδόλως αυτονόητη είναι αλλά παρέχεται κατόπιν των σχετικών αξιολογήσεων), όσο και την ευαισθησία των ευγενών χορηγών και δωρητών.

Εγκάρδιες οι ευχαριστίες μας προς την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δρ. Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, ως και προς το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» και δια την νέα αυτή, ουσιαστική και έμπρακτη, αρωγή προς το Αννουσάκειο· στήριξη η οποία θα συμβάλλει, ακόμα περισσότερο, εις το ήδη υπάρχoν υψηλό τοίχος προστασίας τόσο των 100 περιθαλπομένων εντός του Ιδρύματος, όσο και των 58 εργαζομένων σε αυτό, ως και στους δεκάδες εμπλεκομένους στις προνοιακές και κοινωνικές δομές του», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook