Υποβασταζόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά – Το χειροκρότημα του κόσμου

υποβασταζόμενη-η-ντόρα-μπακογιάννη-σ-1305539

Συγκινημένη και υποβασταζόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη στη Μητρόπολη για το τελευταίο «αντίο» στη Φώφη Γεννηματά.

Ιδιαίτερα συγκινημένη έφτασε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να δώσει το παρών στην εξόδιο ακολουθία για τη Φώφη Γεννηματά.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ έφτασε υποβασταζόμενη από τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη και την κόρη της Αλεξία και με μια πατερίτσα να τη στηρίζει για να περπατήσει. Η κ. Μπακογιάννη μπήκε στον ιερό ναό, όπου συλλυπήθηκε τον άνδρα της Φώφης Γεννηματά και τα τρία παιδιά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπαίνοντας στον ναό καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν απ’ έξω, καθώς πριν από λίγες μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με πολλαπλό Μυέλωμα.

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου» έγραφε στο Facebook. «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​ Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν» είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook