Υποτονική η κίνηση την Κυριακή στην αγορά των Χανίων – Πώς το άνοιγμα της εστίασης θα επηρεάσει τον εμπορικό κόσμο | Photos

Ρολά σήκωσαν από τις 11 το πρωί της Κυριακής των Βαϊων οι επιχειρηματίες των Χανίων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με την μέθοδο του “click in”.

Ο καιρός μπορεί να έκανε το “χατίρι” στους πολίτες ώστε να κατεβούν στο κέντρο για μία βόλτα στις βιτρίνες των καταστημάτων, ωστόσο η κίνηση παρουσιάζεται υποτονική.

Μικρές ουρές παρατηρήθηκαν μόνο έξω από αλυσίδες καθώς επίσης και σε καταστήματα με παιδικά είδη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Χανίων, Γιώργο Τοπολιανάκη, ο κόσμος δείχνει να κινείται στα απολύτως απαραίτητα ενώ η αγορά θα επικεντρωθεί στα δώρα για τα βαφτιστήρια.

Πώς το άνοιγμα της εστίασης θα επηρεάσει τον εμπορικό κόσμο 

Οι επιχειρηματίες των Χανίων, σύμφωνα με τον κ. Τοπολιανάκη, έχουν πλέον εναποθέσει τις ελπίδες τους στις ημέρες του Πάσχα και όπως τόνισε αναμένουν πως το ενδιαφέρον των καταναλωτών θα αυξηθεί κατά το άνοιγμα της εστίασης.

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων που σήμερα ηγείται η παράταξη “Χανιώτικο Εμπόριο” αναμένει ακόμη την Κυριακή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Βαϊων να ενταχθεί στο εορταστικό πρόγραμμα, καθώς οι υπόλοιπες Κυριακές ειναι αχρείαστες και ευνοούν μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

Ακόμη, ο κ. Τοπολιανάκης σχολίασε ” Όσον αφορά την Αγωνιστική Συνεργασία, την παράταξη της αντιπολίτευσης, που έβγαλε ανακοίνωση κατά των συναδέλφων στον εμπορικό σύλλογο και συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου , το μόνο που έχουμε να πούμε ειναι ότι ίσως η ημέρα αυτή να τους θυμίζει τις καταβολές του.”

Τέλος ο κ. Τοπολιανάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά με ευημερία, υγεία και καλές δουλειές!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠώς θα δείχνεις νεότερος σύμφωνα με την επιστήμη
Επόμενο άρθροΑπό το Ντουμπάι έφτασε στην Ελλάδα η ινδική μετάλλαξη του κορονοιού

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κλικ και παπά…μόνο σε αυτή τη χώρα ακόμα οι επιστημοναραδες δε κατάλαβαν ότι είναι αποτυχία και έχουμε και τους καουμποιδες που δε ξέρουν τι και πως και εκτίθενται όλοι….τοξικό κράτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ