Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Άλλοι δύο μάρτυρες θέλουν να καταθέσουν – Πάνω από 17 άτομα στο πάρτι

Νέες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της Γεωργίας Μπίκα σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, καθώς μία νέα μαρτυρία φέρεται να ανατρέπει να δεδομένα και να αναδεικνύει μία νέα διάσταση στην πολύκροτη αυτή ιστορία, στην οποία εμπλέκονται πολλοί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του makthes.gr, άλλοι δύο μάρτυρες, άτομα που βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, προσέγγισαν τον δικηγόρο του τελευταίου μάρτυρα που κατέθεσε στις αρχές όσα είδε και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν και εκείνοι στις αρχές όσα συνέβησαν.

Εκτός από τους φερόμενους ως δράστες, τους οποίους έχει καταγγείλει για βιασμό η Γεωργία Μπίκα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εκείνο το βράδυ, βρίσκονταν περισσότερα από 17 άτομα.

Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα

Η κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα στις αρχές περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς παρουσιάζει μία εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή, σε σχέση με όσα έχει καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα. Όπως δήλωσε δικηγόρος του μάρτυρα, Θάνος Καρατσιώλης, «ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και, όπως υποστηρίζει, δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει». «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» προσέθεσε σχετικά ο δικηγόρος.

Όσον αφορά στα δύο άτομα που βρίσκονταν στο πάρτι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν πλησιάσει τον Θάνο Καρατσιώλη και του έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να καταθέσουν. Τα δύο άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη Γεωργία, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, παρουσιάζοντας επίσης σημαντικές διαφορές σε σχέση με την αφήγηση της καταγγέλουσας.

Η ανάκριση για την πολύκροτη αυτή υπόθεση, η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ, φέρεται να έχει πολύ δρόμο ακόμα, καθώς από τη μία υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που βρίσκονταν στο περιβόητο αυτό πάρτι και από την άλλη, καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται ενδεχομένως ακόμη και την Παρασκευή, το αργότερο όμως έως και τη Δευτέρα.

Ξανά στο γραφείο της ανακρίτριας ο καθηγητής ιατροδικαστικής και τοξικολογίας, Νίκος Ράικος

Για ακόμα μια φορά βρέθηκε την Πέμπτη στο γραφείο της 5ης τακτικής ανακρίτριας ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, Νίκος Ράικος. Δεν παρέδωσε τον φάκελο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, αλλά βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο για ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να παραδοθεί την Παρασκευή το πρωί.

Η έρευνα των δικαστικών αρχών συνεχίζεται σε δύο μέτωπα: Τόσο αποκλειστικά για την υπόθεση της 24χρονης όσο και για ην δράση κυκλωμάτων μαστροπείας.

Στο πλαίσιο αυτό κατέθεσε σήμερα και ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι, ο οποίος πάντως εμφανίζεται να το αρνήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ