Υπόθεση Μαντλίν: Μαρτυρία «καίει» τον 44χρονο Γερμανό παιδόφιλο – «Ήταν κοντά στο ξενοδοχείο»

υπόθεση-μαντλίν-μαρτυρία-καίει-τον-44-1313066

Νέα στοιχεία κατά του Κρίστιαν Μπρίκνερ, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πρώην φίλη του αποκάλυψε ότι ο 44χρονος της έχει παραδεχτεί πως το βράδυ που εξαφανίστηκε το κοριτσάκι, εκείνος βρισκόταν κοντά στο διαμέρισμα των ΜακΚαν.

Μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ, η Nakscije Miftari – πρώην σύντροφος του Μπρίκνερ – αναφέρει ότι ο 44χρονος καταδικασμένος Γερμανός παιδόφιλος, της παραδέχτηκε πως ήταν κοντά στο διαμέρισμα των ΜακΚαν τη νύχτα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

«Τον ρώτησα και μου είπε: «Ξέρω για τη Μάντι, ήμουν κοντά στο ξενοδοχείο εκείνη την περίοδο. Ζούσα στην περιοχή τότε. Δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο. Δεν είμαι ηλίθιος, είμαι επιχειρηματίας», ανέφερε η πρώην σύντροφός του.

Η 25χρονη σήμερα κοπέλα – που ήταν 17 ετών όταν έβγαινε με τον Κρίστιαν Μπρίκνεν – δήλωσε στη βρετανική Daily Mail ότι θυμάται τον τότε φίλο της να μην απαντάει δημόσια στην ερώτηση, παρά μόνο όταν έμειναν οι δυο τους.

«Θυμάμαι ότι δεν απάντησε στην ερώτηση. Όταν έφυγαν, ρώτησα για τη Mάντι, καθώς δεν ήξερα τίποτα για αυτήν», είπε χαρακτηριστικά.

Βάσει της μαρτυρίας της Nakscije Miftari – την οποία έχει ήδη μοιραστεί με τη γερμανική αστυνομία – η 25χρονη είναι η πρώτη στην οποία ο Μπρίκνεν φέρεται να ομολόγησε ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη αυτή σημειώνεται την ώρα που οι Γερμανοί εισαγγελείς στρέφουν εκ νέου την προσοχή τους στον 44χρονο. Είναι πεπεισμένοι ότι εκείνος απήγαγε την Μαντλίν από το θέρετρο Ocean Club στην Praia da Luz στις 3 Μαΐου του 2007, αλλά αγωνίζονται να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία προκειμένου να του απαγγείλουν κατηγορίες.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook