Υπόθεση… Κολωνού στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο πατέρας – Ενώπιον των αρχών κι άλλα ονόματα

υπόθεση-κολωνού-στην-κρήτη-προφυλακ-1566334

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την χώρα η υπόθεση της 20χρονης κοπέλας στο Ηράκλειο, που κατήγγειλε στις Αρχές ότι ενώ ήταν ακόμα ανήλικη, ο πατέρας της τη βίαζε και παράλληλα την εξέδιδε σε διάφορους Ηρακλειώτες έναντι αμοιβής (δείτε ΕΔΩ).

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που παραλληλίζουν την υπόθεση με τα όσα σοκαριστικά αποκαλύφθηκαν πριν λίγους μήνες για το 12χρονο κορίτσι στην περιοχή του Κολωνού, στην Αθήνα.

Η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας όταν πλέον ενηλικιώθηκε καθώς δεν άντεχε άλλο την κατάσταση που ζούσε. Μάλιστα, στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές κατονομάζει ονόματα και διευθύνσεις των «πελατών», με τους οποίους την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ο πατέρας της. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει, κάθε φορά που συνευρισκόταν με ηλικιωμένο επιχειρηματία-σε τακτική βάση-ο πατέρας της την υποχρέωνε να κάνει χρήση αλκοόλ και χασίς.

Η υπόθεση, έχει πάρει την δικαστική οδό, με τον πατέρα να έχει προφυλακιστεί, ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα ως προς τα άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η κοπέλα. Κάποιοι ήδη έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν ενώπιον των αρμόδιων αρχών, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι.

cretalive.gr

One thought on “Υπόθεση… Κολωνού στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο πατέρας – Ενώπιον των αρχών κι άλλα ονόματα

  1. Να τους ξεσκεπασουν ολους , τα δουμε τα μουτρα τους , να βλεπιυμε σιγα σιγα απο τι σιχαματα περιβαλομαστε. Και καποιοι με θεσεις , με παιδια οι ιδιοι ! Σιχαινεται κανεις να λεγεται ανθρωπος. Και φοβομαστε για την κουλτουρα των μεταναστων . Τα εγχωρια σιχαματα τους βαζουν τα γυαλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook