Υπόθεση αιμομιξίας στα Χανιά: Αθωώθηκε ο πατέρας 6 χρόνια μετά

υπόθεση-αιμομιξίας-στα-χανιά-αθωώθηκ-826386

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες της ασέλγειας και της αιμομιξίας με την 16χρονη κόρη του, ένας 50χρονος Βούλγαρος στα Χανιά.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων, το οποίο έκρινε τον κατηγορούμενο αθώο με πλειοψηφία 4-3 (μειοψήφισαν οι τακτικοί δικαστές) και παρά την αντίθετη Εισαγγελική πρόταση για καταδίκη του κατηγορουμένου.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία της τότε συζύγου και μητέρας της 16χρονης κοπέλας που οδήγησε στην σύλληψη αλλά και στην πρωτόδικη καταδίκη του πατέρα.

Η 22χρονη σήμερα κόρη που ζει πια στην Ολλανδία μαζί με τον σύζυγό της και την 4χρονη κόρη τους, εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, στο πλευρό του πατέρα, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε την πείραξε. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη μη εμφάνιση της μητέρας ή άλλων μαρτύρων κατηγορίας, επισημάνθηκε ιδιαίτερα από την υπεράσπιση και τελικά «μέτρησε» στην κρίση των ενόρκων που τον έκριναν αθώο λόγω αμφιβολιών.

zarpanews.gr

One thought on “Υπόθεση αιμομιξίας στα Χανιά: Αθωώθηκε ο πατέρας 6 χρόνια μετά

  1. ΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ, ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΔΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ/Η

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook