Υποψήφιος σε Β’ Πειραιά, Δυτικό Τομέα και Αχαΐα ο Μητσοτάκης

Με χαμόγελο αντιμετώπισε την επισήμανση ότι θα είναι υποψήφιος στην ίδια περιφέρεια με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, δηλαδή την Αχαϊα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο Open, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι είδε τον χάρτη των ευρωεκλογών και είδε ότι σε πέντε περιφέρειες η ΝΔ δεν ήταν πρώτη. Και αποφάσισε να είναι υποψήφιος σε τρεις από αυτές: Στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, που ήταν όμως μία επιλογή την οποία έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό σε μία συμβολική κίνηση καθώς πρόκειται για περιοχές στις οποιες διαχρονικά η ΝΔ υστερούσε.

Στην Αχαΐα, στην οποία τόνισε ότι δίνει σημασία και γιατί ο υποψήφιος της ΝΔ Νεκτάριος Φαρμάκης κέρδισε την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Και η τρίτη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος θα είναι η Β’ Πειραιά, ίσως η πιο δύσκολη παραδοσιακά περιφέρεια για τη ΝΔ, όπως σχολίασε.

“Είναι προσωπικό μου ζήτημα να σταθώ δίπλα σε μία υποβαθμισμένη περιοχή και να πείσω ότι οι συμπολίτες μας θα είναι ωφελημένοι από ένα πρόγραμμα το οποίο βάζει στην πρώτη γραμμή την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας” είπε και αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Δραπετσώνα και το Κερατσίνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ